Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Kokšķiedras plāksnes - dabīgs materiāls mājokļa siltināšanai

Šobrīd ir pieejami dažāda veida siltināšanas materiāli, kas atšķiras sastāva, īpašību un, protams, cenas ziņā. Ja ir vēlme pēc dabīga siltināšanas materiāla, labs risinājums var būt kokšķiedras plāksnes. Lasiet raksta turpinājumu un uzziniet vairāk!

Kas ir kokšķiedras plāksnes?

Kokšķiedras plāksnes ir ekoloģisks materiāls, kas ļauj telpā saglabāt labu mikroklimatu. Tās var izmantot sienu, grīdu un griestu siltināšanai, kā arī skaņas slāpēšanai un konstrukciju stiprināšanai.

Plāksnes tiek izgatavotas īpaši apstrādājot smalkas koka šķiedras. Pateicoties materiāla īpašībām, vasaras laikā tas pasargā iekštelpas no uzkaršanas, savukārt ziemas aukstumā ēkas siena saglabā siltumu. Kokšķiedras plāksnes ir izturīgas arī pret mitrumu.

Ko vēl ņemt vērā?

Šobrīd kokšķiedras plāksnes tiek izmantotas kā laba alternatīva minerālvatei. Tomēr, lai samazinātu izmaksas, to var kombinēt ar citiem materiāliem, piemēram, ekovati.

Svarīgi aspekti, izvēloties siltināšanas materiālus, ir to sastāvs. Pārliecinieties, ka kokšķiedras plāksnēm ražošanas procesā nav pievienota līme un citas saistvielas, kas var ietekmēt materiāla īpašības. Tāpat ir jāizvērtē to, cik biezs siltinājuma slānis ir nepieciešams. Tas atkarīgs no vairākiem aspektiem. Lai izvēlētos optimālu risinājumu Jūsu situācijā, ieteicams konsultēties ar zinošu speciālistu.

Pieejamas kokšķiedras plāksnes gan ar spundi, gan bez tās. Plāksnes ar spundi ļauj paveikt siltināšanas darbu vienkāršāk un ātrāk. Jāņem arī vērā tas, ka šis materiāls, līdzīgi kā citi siltināšanas materiāli, pirms montāžas vairākas dienas jātur telpā ar līdzīgu mitruma līmeni kā tajā, kur tās tiks uzstādītas.

Kokšķiedras plāksnes pie koka konstrukcijas tiek piestiprinātas ar skrūvēm un naglām, uz cita veida virsmām - ar tām piemērotiem materiāliem. Pievērsiet uzmanību iekšējās apdares materiālu kvalitātei un īpašībām, lai nodrošinātu labu rezultātu un ekoloģisku mikroklimatu.

Vides Tehnika - labākie siltināšanas materiāli

Kokšķiedras plāksnes un citus siltināšanas materiālus atradīsiet uzņēmuma “Vides Tehnika” piedāvājumā. Izvēlei vairāku veidu kokšķiedras plāksnes dažādu ēkas konstrukciju siltināšanai. Zinošie “Vides Tehnika” speciālisti palīdzēs izvēlēties Jūsu vajadzībām atbilstošu risinājumu, lai Jūsu mājoklis būtu mūsdienīgs un energoefektīvs. Apskatiet piedāvājumu un uzziniet vairāk www.videstehnika.lv.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izvēlēties ceļojumu apdrošināšanu ģimenei?

Plānojot ģimenes ceļojumu, ir ļoti svarīgi izvēlēties pareizo ceļojumu apdrošināšanu, lai ikviens ģimenes loceklis būtu pasargāts no negaidītiem notikumiem ceļojuma laikā. Ģimenēm, sevišķi tādām, kur...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti