Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Noslēdzies tradicionālais Stipro Skrējiens

Veiksmīgi noslēdzoties Latvijā lielākajam tautas izturības un piedzīvojumu pasākumam Optibet Stipro Skrējiens, kas pēc ilgāka pārtraukuma atkal notika Ķegumā, atpūtas un sporta kompleksā Zelta Zirgs, pasākuma organizatori izsludina nākamā gada datumu un norises vietu. Stipro Skrējiens 2025 notiks 3. maijā kinopilsētiņā Cinevilla, Tukuma novadā.

"Stipro Skrējiens" sniedz ne vien iespēju pārbaudīt savu izturību un fizisko sagatavotību, bet arī piedāvā gūt jaunu pieredzi un stiprināt kopības sajūtu. Sniedzot palīdzīgu roku trasē un uzmundrinot citus skrējiena dalībniekus rada neaizmirstamas atmiņas un stiprina saites gan starp ģimenes locekļiem un draugiem, gan ar līdzjutējiem, kas iepazīti tieši sacensību laikā. Neatkarīgi no tā, vai esat pieredzējis skrējējs vai debitants, "Stipro Skrējiens" aicina ikvienu izaicināt sevi un atklāt sevī jaunus spēkus.

Organizatori ir izvēlējušies nākamā gada norises datumu un vietu, un "Stipro Skrējiens 2025" notiks 3. maijā kinopilsētā "Cinevilla", Tukuma novadā. Šī vieta jau ir iemīļota daudzu skrējiena dalībnieku vidū, jo šeit valda īpaša atmosfēra un trase ir gan aizraujoša, gan izaicinoša.

Kā stāsta skrējiena organizators Maigurs Mūrmanis: "Esam ļoti priecīgi atgriezties "Cinevillā". Šī vieta mums piedāvā ne vien lieliskas iespējas izveidot aizraujošu trasi ar dažādiem šķēršļiem, bet arī ļauj dalībniekiem izbaudīt kino pilsētiņas burvīgo atmosfēru un kopā būšanas prieku."

Arī nākamgad “Stipro Skrējienā” dalībniekus sagaida:

  • Dažādas grūtības pakāpes trases: Izmēģini savus spēkus individuālajā skrējienā vai saliedējies Draugu un Ģimeņu skrējienā!
  • Tradīcijas: Mazo Stipro skrējiens un Uzņēmumu Čempionāts turpinās priecēt jaunos skrējējus un azarta pilnus uzņēmumus.
  • Izklaides visai ģimenei: Papildus sacensībām trasēs, pasākuma teritorijā norisināsies arī dažādas izklaides aktivitātes, lai radītu svētku sajūtu visiem klātesošajiem.

Drīzumā tiks atvērta reģistrācija nākamā gada “Stipro Skrējienam”. Reģistrēties skrējienam varēs “Biļešu Serviss” interneta vietnē.

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi