KAMĒLIJU SALA

Cena
15.73 €
Autors Tabea Baha
Izdevējs Zvaigzne ABC
Lappušu skaits 256
Svars (kg) 0.510
Izmērs (cm) 22.5 × 15.5 × 3.5

Preces apraksts

Silvijai un Holgeram ir nevainojama un šķietami perfekta ģimenes dzīve. Darba dēļ Silvija bieži dodas komandējumos, savukārt Holgeram nākas regulāri tikties ar klientiem dažādās pasaules malās. Ierasto ikdienas rutīnu iztraucē ziņa, ka Silvijas tante Lūcija viņai atstājusi mantojumā dārzniecību Francijā. Holgers ir pārliecināts, ka no šī neizdevīgā īpašuma jāatbrīvojas pēc iespējas ātrāk, un Silvija neiebilst.

Kad Silvijai negaidīti uzrodas četras brīvas nedēļas, viņa nolemj doties uz Franciju, lai apskatītu dārzniecību, pirms tā tiek pārdota. Izrādās, tante Lūcija viņai atstājusi mantojumā kamēliju audzētavu, kas atrodas uz brīnumskaistas salas Bretaņā. Silviju apbur gan skaistā apkārtne, gan krāšņās kamēlijas, turklāt pēc sastapšanās ar dārznieku Maelu situācija kļūst vēl sarežģītāka...

Tabea Baha ir Vācijā labi zināmas autores literārais pseidonīms. Viņa dzimusi Tībingenē un uzaugusi Dienvidvācijā un Francijā, daudz ceļojusi pa visu pasauli un ceļojumos skatītās ainavas labprāt izmanto savos romānos.

No vācu valodas tulkojusi Inese Miesniece.

Preces parametri

Vispārējās īpašības

Autors: Tabea Baha
Izdevējs: Zvaigzne ABC
Izdošanas gads: 2018
Valoda: latviešu

Citi piedāvājumi

PNEUMA

17.60 €
Jaunums

JŌNA

13.65 €