RIMINI

Cena
15.75 €
Autors Sonja Heisa
Izdevējs Jumava
Lappušu skaits 328
Svars (kg) 0.480
Izmērs (cm) 20.5 × 15.5 × 3.0

Preces apraksts

Hanss ir advokāts, veiksmīgs un bagāts. Taču piepeši viņu atkal pārņem neizskaidrojamās dusmas, kuras viņu reizēm bija piemeklējušas bērnībā un kuras viņš laimīgā kārtā jau bija aizmirsis. Hansa laulībā nu rodas viena problēma pēc otras. Hanss meklē palīdzību pie psihoanalītiķes dr. Mandeles-Minkikas, taču šie seansi nevis palīdz risināt daudzās problēmas, bet rada vēl jaunas — Hanss ārstē iemīlas.

Hansa māsai Mašai ir 39 gadi, kad viņa beidzot izlemj laist pasaulē bērnu. Taču esošais draugs Mašai piepeši sācis neciešami krist uz nerviem. Maša paniskās bailēs no skrejošā laika meklē jaunu partneri, taču visi mēģinājumi nākamā bērna tēvu atrast gultā ir lemti neveiksmei.

Aleksandrs un Barbara, brāļa un māsas vecāki, ir puslīdz laimīgi precējušies vairāk nekā četrdesmit gadu un nu, sasnieguši pensijas vecumu, ir spiesti pielāgoties pavisam atšķirīgai ikdienai. Aleksandrs burtiski visur seko sievai pa pēdām, jo jūtas vientuļš pat tad, ja sieva iegājusi otrā istabā. Barbara izmanto katru iespēju, lai bēgtu prom no mājām. Šādai kopdzīvei neglābjami pienāk negaidīts gals…
 

Preces parametri

Vispārējās īpašības

Autors: Sonja Heisa
Izdevējs: Jumava
Izdošanas gads: 2019
Valoda: latviešu

Citi piedāvājumi

PNEUMA

17.60 €
Jaunums

JŌNA

13.65 €