VINGRINĀJUMI MUGURAS VESELĪBAI

Cena
24.28 €
Autors Artūrs Ivuškāns
Izdevējs Zvaigzne ABC
Lappušu skaits 176
Svars (kg) 0.790
Izmērs (cm) 20.5 × 26.5 × 1.5

Preces apraksts

“Šī grāmata būs brīnišķīgs palīglīdzeklis ikvienam, kuram rūp sava veselība” Liene Jansone LNSB spēlētāja

Sporta zinātnes doktora un fizioterapeita sagatavota rokasgrāmata muguras veselības saglabāšanai un uzturēšanai.

* Plašs vingrinājumu klāsts mugurkaula, muguras muskuļu, saišu un cīpslu attīstīšanai un stiprināšanai

* Pamatinformācija par muguru veidojošajām struktūrām un slodzes dozēšanu

* Vingrinājumi iedalīti atkarībā no grūtības pakāpes un sagatavotības līmeņa

„Ilggadīgi spēlējot basketbolu profesionālajā līmenī, slodze, kas ir jāiztur ķermenim, ir ļoti liela. Lai veiksmīgi startētu Eiropas klubos sezonā un vasarā godam pārstāvētu Latvijas izlasi, darbs ar sevi turpinās arī ārpus basketbola laukuma fizioterapeita uzraudzībā. Problemātiskā mugura saveda mani kopā ar Artūru, kurš ar savām zināšanām, entuziasmu un neatlaidību, sagatavoja kārtējai sezonai un palīdzēja to saglābāt visas sezonas garumā. Jau vairākus gadus, vingrojot uz paklājiņa kopā ar Artūru, vingrošana ir kļuvusi kā ikdienas nepieciešamība. Šī grāmata ir brīnišķīgs palīglīdzeklis ikvienam, kuram rūp sava veselība, tā neļaus diskomfortam traucēt aktīvo dzīvesveidu. Prieks par Artūra uzņēmību! "
Liene Jansone, Ilggadēja Latvijas nacionālās sieviešu basketbola izlases pamata sastāva spēlētāja, BJBJ ( bērnu un jaunieši sporta skolas) RĪGA/ JUGLA trenere.

„Šī grāmata ir tieši tas kas katram mūsdienu trenerim un sporta pedagogam ir nepieciešams. Lielisks palīgs lai attīstītu jaunu ķermeni un pilnveidotu jau nobriedušu ķermeni. Personīgi pats pielietoju šos uzdevumus treniņu procesā gan jauniešiem, gan pieaugušajiem jau ilgu laiku un redzu kā tie nes pozitīvs izmaiņas ķermenī un fiziskajā attīstībā. Iesaku šo grāmatu katram cilvēkam, tāpat kā ābeci skolēniem. Ieguvēji būs visi.”
Jānis Lapsiņš, SK Rīgas "Favorīts" BMX treneris, Rīgas riteņbraukšanas skolas BMX treneris

"Fizioterapeitu aprūpē nonācu pēc neirologa ieteikuma. Muguras skriemeļu jostas daļas izmaiņas radīja hroniskas sāpes, kas ierobežoja manas dzīves kvalitāti.Medikamentozā terapija radīja atvieglojumu īslaicīgi. Sāpes un grūtības pārvietoties pastiprinājās! No sākuma doma par speciālu vingrinājumu izpildi manī radīja neticību, tačupēc pusgada nodarbībām jutu pozitīvu efektu - sāpes praktiski izzuda, medikamenti bija nepieciešami arvien retāk! Pēc 4 gadu regulārām nodarbībām varu teikt, ka praktiski esmu aizmirsis pastāvīgo sāpju sajūtu, fiziski jūtos varošs, dzīves kvalitāte ir mainījusies!"
Valdis Urtāns, Stradiņa slimnīcas un Specializētā Medicīnas centra ārsts.

Preces parametri

Vispārējās īpašības

Autors: Artūrs Ivuškāns
Izdevējs: Zvaigzne ABC
Izdošanas gads: 2016
Valoda: latviešu

Citi piedāvājumi