VVF

Cena
7.17 €
Vairas Vīķes- Freibergas politiskā biogrāfija
Autors autoru grupa
Izdevējs Dienas Grāmata
Lappušu skaits 424
Svars (kg) 0.790
Izmērs (cm) 23.2 × 15.6 × 3.7

Preces apraksts

VVF – gandrīz kā buramvārdi izskan šī burtu kombinācija, kuru zina katrs Latvijas iedzīvotājs. To cietais žuburs sevī koncentrē Latvijas eksprezidentes Vairas Vīķes-Freibergas spilgto nelokāmību, kas vienlaikus bija viņas spēka un kļūmju avots.

Sanitas Jembergas, Paula Raudsepa un Guntas Slogas dokumentālais pētījums Grāmatas publicitātes fragmentu lasi sniedz objektīvu skatījumu gan uz prezidentūras laiku, gan arī uz politiku Latvijā šajā vēstures periodā.

Pirmo reizi lasītājiem tiek sniegts saistošs, aptverošs apraksts par Vairas Vīķes-Freibergas politisko karjeru no trimdas laikiem līdz pat prezidentes pilnvaru beigām 2007. gada jūlijā. Pirmo reizi par Vairu Vīķi-Freibergu raksta žurnālisti, kuri visu prezidentūras laiku ir vērojuši viņu tuvplānā.
Izmantojot intervijas ar svarīgākajos notikumos iesaistītajām personām un pašu eksprezidenti, kā arī preses publikācijas un pieejamos dokumentus, grāmatas autori dod līdzsvarotu ieskatu Vairas Vīķes-Freibergas raksturā un politiskajos principos un atklāj daudz jauna un nezināma par viņas prezidentūru.

Preces parametri

Vispārējās īpašības

Autors: autoru grupa
Izdevējs: Dienas Grāmata
Izdošanas gads: 2008
Valoda: latviešu

Citi piedāvājumi

Jaunums

MIKROFONS

22.85 €