Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Darba apģērbu serviss – nopietns pakalpojums nopietniem uzņēmumiem

Ikviens darbs sokas labāk, ja tas tiek darīts ar atbilstošu aprīkojumu un piemērotā, ērtā apģērbā. Profesionāls darba apģērbs ļauj brīvi kustēties un justies komfortabli, kā arī ir ārkārtīgi izturīgs un darba drošības prasībām atbilstošs. Tāpat lielā mērā darba apģērbs palīdz noskaņoties veicamajam darbam, reprezentē profesiju un pasargā gan no netīrumiem, gan dažādiem apdraudējumiem, kas var rasties darba vidē.

Darba apģērba funkcijas ietver ne tikai darbinieka aizsardzību no darba vides radītā apdraudējuma un netīrumiem, bet arī pasargā darba vidi no piesārņojuma, ko varētu radīt darbinieks ar savu rīcību. Īpaši svarīgi tas ir ēdināšanas un pārtikas rūpniecības nozarē.

Galvenās prasības darba apģērbam

Tāpat kā uz ikvienu apģērbu veidu, arī uz darba apģērbu attiecas dažas būtiskas prasības. Darba apģērbam jābūt:

  • ērtam;
  • viegli kopjamam;
  • izturīgam;
  • aizsargājošam;
  • amatu reprezentējošam.

Darba apģērbu serviss – inovatīvs risinājums progresīviem uzņēmējiem

Lai arī darba apģērbu ražo no izturīgiem audumiem, kas iztur lielu slodzi, tie tomēr ir paredzēti darbam – apģērbs tiek intensīvi valkāts, sasmērēts un citādos veidos pakļauts nopietnai slodzei. Attiecīgi darba apģērba tīrīšanai un kopšanai nepieciešams tērēt gan laiku, gan arī ievērojamus resursus. Uzņēmums “Berendsen” piedāvā iespēju šīs rūpes uzticēt profesionāļiem. Tieši ar šādu mērķi ir radīts pakalpojums – darba apģērbu noma. Tas nozīmē, ka uzņēmums nepieciešamos darba apģērbus nomā, nevis iegādājas īpašumā – uzņēmums “Berendsen” tos piegādā un saskaņā ar noteiktu grafiku savāc netīros darba apģērbus, lai tos izmazgātu un pārbaudītu kvalitāti. Šāds ārpakalpojums ļauj uzticēt rūpes par darba apģērbu profesionāļiem, attiecīgi tam vairs netērējot paša uzņēmuma laiku un citus resursus.

Nozares, kurās darba apģērbu serviss ir īpaši nozīmīgs

Ne visās nozarēs ir nepieciešams speciāls darba apģērbs. Savukārt tajās nozarēs, kurās tas tomēr ir nepieciešams, būtiski atšķiras vajadzības. “Berendsen” piedāvātais darba apģērbu serviss primāri ir vērsts uz četrām lielām nozaru grupām.

Ēdināšanas uzņēmumi

Viegli un izturīgi darba apģērbi. Iespēja katru dienu saņemt svaigus un tīrus, tā ievērojot nozares higiēnas prasības un standartus. Apģērbus iespējams īpaši izgatavot saskaņā ar konkrētā uzņēmuma stila vadlīnijām un vajadzībām.

Pārtikas un dzērienu rūpniecība

Nozare, kurā jāievēro augstākās tīrības un sterilitātes prasības. Darba apģērbam jāpasargā gan darbinieki, gan arī pārtikas produkti no iespējama piesārņojuma. “Berendsen” piedāvā risinājumus it visām prasībām.

Metālapstrāde un mašīnbūve

Nozare, kurā nepieciešami visizturīgākie apģērbi, kas ir noturīgi pret dažādām ķīmiskām vielām un vides apstākļiem. Īpaši svarīga ir arī “Berendsen” darba apģērba spēja pasargāt darbiniekus  no dažādām vielām, karstuma, dzirkstelēm un elektriskās strāvas.

Naftas ķīmijas rūpniecība

Darba apģērbs šajā nozarē īpaši veidots tā, lai aizsargātu darbiniekus no dažādu vielu ietekmes. Šis darba apģērbs gan pasargā darbiniekus no eļļām, gāzēm un citām vielām, gan arī palīdz saglabāt darba vides tīrību.

Kā pieteikt darba apģērbu servisu

Darba apģērbu serviss ir ikvienam uzņēmumam pieejams pakalpojums! Visas vēlmes un vajadzības var pārrunāt ar “Berendsen” klientu apkalpošanas speciālistu konsultācijas laikā. Tāpat arī ir iespējams pasūtīt nepieciešamo darba apģērbu. Pēc servisa pakalpojuma līguma noslēgšanas darba apģērbs atbilstoši izvēlētajam grafikam  tiks piegādāts uzņēmumam – atvests tīrais apģērbs un pretī paņemts lietotais darba apģērbs, lai to iztīrītu un novērtētu (un nepieciešamības gadījumā bojāto darba apģērbu aizstātu).

Darba apģērbu serviss garantē to, ka darbiniekiem vienmēr būs pieejami tīri un kvalitatīvi darba apģērbi, lai vairāk laika varētu veltīt ar uzņēmējdarbību saistītajiem uzdevumiem. Ieskatieties vietnē Berendsen.lv, piesakiet konsultāciju un uzziniet arī par citiem “Berendsen” sniegtajiem pakalpojumiem – paklāju noma, mopu servisu un higiēnas aprīkojumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti