Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Kamīni un kamīnkrāsnis. Pavasaris ir izdevīgs laiks jaunu apkures risinājumu ieviešanā.

Apkures sezona straujiem soļiem tuvojas izskaņai, kas nozīmē, ka kamīni un kamīnkrāsnis kļūst mazāk aktuāli. Bet, domājot par nākamo apkures sezonu, der atcerēties, ka rati jāgatavo ziemā, ragavas vasarā. Par to ar draudzīgām pavasara atlaidēm atgādina Siltumacentrs.lv, jo tieši pavasaris ir izdevīgs laiks jaunu apkures risinājumu ieviešanā.


Daudziem no mums mājīgums asociējas tieši ar kamīniem, malkas smaržu un uguns liesmu, kurā var nesteidzīgi vērties. Kamīns, ja tā var teikt, ienes mājās mieru un līdzsvaru. Turklāt, ne tikai dzīvojamā vidē tam ir sava noteikta funkcija. Kamīnu lieliski var integrēt birojos, publiskajā zonā, restorānos. Protams, kamīna galvenā funkcija ir siltuma nodrošināšana, tomēr, ne vienīgā. Tas var kalpot kā gaumīgs interjera elements, kas pauž telpas raksturu, papildina to, pat izceļ. Turklāt, ar šādu ierīci var nodrošināt siltumu visai mājai. Siltumacentrs.lv plašajā piedāvājuma klāstā ir kamīni un arīdzan kamīnkrāsnis,kas ir salīdzinoši ātri un vienkārši uzstādāmi. Ņemot vērā kurināmā veidu vai gluži vienkārši praktiskos apsvērumus, Siltumacentrs.lvjūs atradīsiet kā malkas tā granulu, kamīnus un kamīnkrāsnis. Apkures sistēmas izvēli nosaka ne tikai dzīvesstils, bet arī tendence ekonomēt resursus, domāt ilgtermiņā un pēdējā laikā arī domāt zaļi, tas ir, videi draudzīgi.
Siltumacentrs.lv var lepoties, ka pārstāv tādus vadošos zīmolus kā Hitze  un A.caminetti. Kamīni un kamīnkrāsnis, kurus ražo uzņēmumi ir visaugstākās kvalitātes, izmantojot jaunākās tehnoloģijas. Ar prieku palīdzēsim izvēlēties kvalitatīvāko un izdevīgāko apkures risinājumu. Kā arī neaizmirsīsim  pastāstīt par labākajiem apdares materiāliem, kuru daudzveidība mūsdienās ir ļoti liela. Tiek izmantotas arī flīzes un pat kombinēti dažādi materiāli. Gaidīsim ciemos Puškina iela 18, Rīga (bezmaksas stāvvieta) vai zvanot pa tālruni 29639900. 
 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti