Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -1 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Neļaujiet pandēmijai izbojāt savus atvaļinājuma plānus! Idejas vasaras izraibināšanai arī šajos apstākļos

Daudziem šī gada atvaļinājumā plānotie piedzīvojumi ies secen, jo pasaule vēl joprojām atrodas COVID-19 vīrusa varā, tādēļ cieš gan laužu kustības brīvība, gan arī daudzu naudas maka biezums. Veiksmīgākajiem no mums nākas atteikties no ieplānotajiem ceļojumiem, bet daudzus ir skārusi arī ikmēneša ieņēmumu samazināšanās vai arī diemžēl darbu ir nācies zaudēt pavisam.

Šajā rakstā dosim jums idejas tam, kā padarīt savu vasaru krāsaināku arī šogad, un, lai tās īstenotu, pietiks ar nelielu naudas summu, kuras avoti var būt gan iekrājumi bankas kontā, drauga sniegti aizdevumi, nelieli ātrie kredīti vai arī savas krājkases saturs.

Dodieties atjaunot spēkus pie Baltijas jūras krastiem

Tā kā starptautiskie ceļojumi vēl arvien nav pilnībā atjaunojušies un valda zināms nemiers saistībā ar jaunu biļešu iegādi, jo tās var tikt atceltas jebkurā mirklī, bet naudas atmaksa prasa daudz laika un nervu, tad šogad iesakām doties ilgākā atpūtas braucienā tepat līdz Baltijas jūras krastam. Pašreizējajos apstākļos vietējais tūrisms ir samērā populārs, tādēļ, ja vien neuzdursieties kādam izdevīgam pēdējā brīža piedāvājumam, tad par namiņa īri jūras krastā var nākties maksāt iespaidīgu summu, tomēr, lai ietaupītu līdzekļus, mudinām doties uz kādu no daudzajiem kempingiem jūras tuvumā. Pat ja jums savas telts nav, tad tuvāko paziņu vai draugu lokā noteikti atradīsies kāds, kurš būs gatavs aizdot savējo uz pāris dienām. Paņemiet līdzi draugus vai ģimeni un izbaudiet spirdzinošo jūras vēsmu kopā!

Pavadiet lielisku dienu kādā no Latvijas pērlēm

Ja palikšana pa nakti tomēr nav kas tās, ko vēlaties, bet nomainīt ikdienas fonu būtu ļoti vēlams, tad   izdevīga alternatīva būtu vienas dienas izbrauciens uz kādu no skaistākajām Latvijas pilsētām. Vai arī jums ir bērnības atmiņas no izbauciena ar vecākiem uz kādu konkrētu vietu? Ir laiks atgriezties un redzēt pilsētas jauninājumus un mūsdienu iespējas. Vai arī varbūt jums jau ilgu laiku bija doma par došanos uz kādu pilsētu, kurā vēl nekad neesat bijis? Šis ir īstais laiks! Liepāja, Kuldīga, Ventspils, Bauska, Jelgava, Madona, Cēsis, Valmiera, Daugavpils, Rēzekne un daudzas citas jūs jau gaida. Katra no šīm pilsētām piedāvā gan vēsturiskas apskates vietas un muzejus, gan arī lieliskas pastaigu un atpūtas vietas, kā arī gastronomiskus piedzīvojumus.

Aktīvā tūrisma cienītājiem – SUP dēļu noma, lēciens ar gumiju vai Aerodium apmeklējums

Sigulda noteikti ir piemērots galamērķis ne tikai tiem, kuri vēlas izbaudīt tās piedāvātos skatus uz Gauju un laisku pastaigu pa pilsētu. Šī pilsēta piedāvā vairākas aktīvās atpūtas iespējas visiem, kas vēlas kārtīgi izkustēties vai pat sajust adrenalīna devu. Ir iespējams par patīkamām cenām uz laiku noīrēt SUP dēli un izbaudīt Gaujas klinšu skaistumu no upes – šāds skats parastajiem apmeklētājiem netiek. Saulainajā laikā šāda iespēja noteikti ir jāizmanto! Kā ekstrēmāka meklētājiem noteikti ies pie sirds iespēja izlēkt no gaisa trošu vagoniņa ar gumiju vai arī varat mācīties lidot Aerodium vēja tunelī, kurā spēsiet izbaudīt vēl nebijušas sajūtas.

Apmeklējiet kaimiņvalstis un gūstiet jaunus iespaidus

Ja tomēr nepamet vēlme doties uz ārvalstīm, tad aicinām izmantot brīvās pārvietošanās iespēju starp visām Baltijas valstīm. Arī Lietuva un Igaunija var būt lieliski ekskursiju un izbraucienu galamērķi kā tiem, kuri vēlas baudīt mierīgu atpūtu, mākslu un kultūru, tā arī tiem, kas dod priekšroku aktīvajai atpūtai dabā. Šāds izbrauciens neliks ciest makam, bet saņemtā atpūta un emocijas kļūs par labām atmiņām!

 

Pēc sparīgas darba sezonas esam pelnījuši atpūtu, tādēļ to sev vajag nodrošināt. Gadījumā, ja draugi un ģimene nevar sniegt palīdzīgu roku šajā jomā, tad vietnē  Moneezy varat salīdzināt dažādu kreditoru piedāvājumus, tostarp CreamCredit. Ātrie kredīti ir piemērots risinājums, lai iegūtu trūkstošos līdzekļus jūsu vasaras atpūtai, un CreamCredit ātrie kredīti ir izdevīgs veids, kā nodrošināt savu nākamo izbraucienu. Aicinām padomāt par savām iespējām aizdevumu atmaksāt, tomēr patīkamās pieredzes noteikti būs tā vērtas.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti