Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Bezvienošanās Brexit gadījumā Latvijas iemaksas ES budžetā augs par 23,27 miljoniem eiro

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
starp citu
s
tā kā pensijas eirosavienības bijušajiem ierēdņiem maksā no es budžeta, tad bezvienošanās breksita gadījumā Latvija piedalīsies pensionēto britu eiroierēdņu uzturēšanā, no kuriem vairumam ir tā ap desmit tūkstošiem eiro mēnesī - LV un citu jauno dalībvalstu ierēdņiem jau no iestāšanās brīxa ir daudz mazākas karjeras iespējas un zemākas algu un pensiju likmes
Emigrants
E
Vaardu sakot, haljava iet uz beigaam...
breksit
b
Ja kāds aiziet prom , tad samazinās deputātu skaits, līdz ar palicējiem vajadzētu aldziņu samazināt. Bet kur nu.
Danonīms
D
Priecē, ka cilvēki apzinās, ka summa ir smieklīga. ;)
padoms
p
Eiropas līgumos taču ir noteikts, ka katra valsts maksā tikai 1% no IKP. Un bija pat iecere nākotnē samazināt šo summu. Kāpēc lai tā tagad pieaugtu? Mazāki ienākumi, mazāki izdevumi. Konsolidējiet ES iestādes, katru otru droši var likvidēt. Samaziniet EP deputātu skaitu. Likvidējiet ceļojošo cirku. Atstājiet tiesu dalībvalstu kompetencē.
Njirdzeejs
N
To vārētu segt kāda no bankām atmazgātājām, kurām te milzīgās peļņas :)
Margarēta
M
Nekas, nebēdājiet, aizbrauciet uz Siguldu par ES Zivsaimniecības fonda līdzekļiem izveidoto Sevis izzināšana sun harmonizēšanas parku (ja nav jau ieaudzis nezālēs, kā daudzi par ES līdzekļiem taisīti tiltiņi, stendiņi, beņķīši, parciņi), ja tik tālu nevarat, aiziejiet uz kādu katrā pagastā esošu lepnu savrunapu, kas celts kā viesu nams par ES līdzekļiem, pameditējiet par tēmu "Kā mēs esam izplakarējuši ES miljardus".
S@ES
S
Nieka +9%, pat bez Breksita tas būtu godīgi ņemot vērā Latvijas kopprodukta izaugsmi.
p
p
Tas mūs nesalieks-labi pameklēs un atradīs.
Nejēga
N
Tas nu pavisam nav daudz, ieguvums taču daudz lielāks.
Evisa
E
Tu tiešām esi nejēga.
  • 5
  • 1
Krējums Saldais
K
Tas ir maz! Mēs esam vareni!! Mēs varam vairāk!!! Latvija ir Banku un Tūrisma lielvalsts, Batijas tīģeris, pašā veiksmes stāsta plaukumā!
Margarēta
M
Pašlaik uz katru iemaksāto eiro mēs 4 dabūjam atpakaļ no ES. Bet, protams, ka pēc Brexit tā vairs nebūs iespējams, jo AK ir lielākā iemaksātāja ES budžetā. Tādām valstīm kā Latvija, kas burtiski uzsēdušās yz ES naudas šprices un nav mācējušas šos līdzekļus izmantot attīstīvai, būs ļoti grūti. Atsevišķās nozarēs (būvniecība) ES līdzekļi veido kopā ar valsts un pašvaldību līdzfinansējumu, kas brz ES naudas nebūtu, veido 95% visu darījumu vērtības. Šīm nozarēm būs ļoti jāpārorientējas. Pašvaldības gandrīz visu ko ceļ, remontē vsi būvē, dara to par ES līdzekļiem. Nebūs viegli. Ar to jāsāk rēķināties. 2021. gadā būs jauns daudzgadu budžets, par kuru vēl jāpanāk vienošanās, bet jau tagad ir skaidrs, ka dos videi, dos klimatam, intensīvajsi lauksaimniecībai dos daudz mazāk, dos zinātnei, bet piegriezīs kohezijai, jo miljardu miljardi nekadu kohēziju nav panākuši, un tieši Latvija tam ir visuzskstāmākais piemērs, mēs par kohēzijas naudām esam siltinājuši nu jau aizvērtas skolas.
  • 15
  • 2
kolhoza galvenais grāmatvedis
k
Bet tos trūkstošos miljonus sameklēt var uzdot tam pašam nanķinam, kurš nesen kaut kur atrada 39 miljonus.
kolhoza galvenais grāmatvedis
k
Īss rēķins. Britānija bija donorvalsts, ja tās iemaksas atkrīt tad punduru valstu iemaksām dabīgi ir jāpalielinās (kaut kā taču milzīgā lieliski apmaksātā birokrātija ir jānodrošina), bez tam noteikti jāsamazinās visu līmeņu subsīdijām, feanči un vācieši nespēj uzturēt to pašu ko agrāk pa 3 darīja. Tāpēc arī tā briesmīgā aurošana par Breksitu.
"Feanči" tak tukšinieki
&
Vācija jau 50 gadus- Eiropas vienīgā lokomotīve.
  • 10
  • 2
Kad
K
Kad ar viltu, maldību un spaidiem kārtējā savienībā ievilktā mūsu Tēvzeme Latvija beigs dzīvot uz parāda un sāks atmaksāt nu jau padsmit miljardus oficiālā valsts ārējā parāda?
:D
:
"Beigt dzīvot uz parāda un sākt atmaksāt parādu" kaut kā nelīmējas kopā vai ne? Sākumā jāizdara otrais, lai sasniegtu pirmo. Ja gribi zināt kad, tad pateikšu priekšā. Tad, kad kāds iedos parādā, lai atmaksātu pirmo parādu.
  • 9
  • 0
GoodMaan&ParexK&K
G
PSRS krievbandítu bratanu un varas naclopu vienošanās rezultātā Latvijas parādsaistības ir augušas par simtiem miljonu, kurus uzmestajiem izzagtās Latvijas pilsoņiem caur lielākajiem nodokļiem ES būs jātmaksā paaudzēm. Tas tāpēc, ka pie vēlēšanu urnām mērkaķi nedomā ar smadzenēm, bet ar galvās piedirstajām kakām.
Nu un
N
Cik gadu Latvija jau ir brīva no krievijas, un atkal krievijā,Jaaaaaa,ta KRIEVIJA nedod cilvēkiem ne ēst ne gulēt.Vajag taču aizmirst .
  • 0
  • 0
vecā sieva
v
Tev, Dieva lopiņ, gan ir milzīgs naids pret latviešiem. Nez vai neesi no pēckara komunistiem, njedobitijiem.
  • 19
  • 8

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas