Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ieraudzīja pavisam citu Saeimu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
oskars
o
Gobzems ? Tas tacu ir izsplauts Slesars - paskataties uz vina sejas izteiksmi un paklausieties vina intervijas ....
NEBALSOTĀJS
N
Kaimiņam vismaz vija prātīga programma samazināt Saeimu un ministru skaitu. Šim advokātam redzami tukšs prāts, ja vien cer sev iegūt pilnas kabatas. KUR IR KAIMIŅŠ? Vai pazudināts uz neatgriešanos?
Elijah
E
Cita Saeima būs, ja tajā toni noteiks JKP un PAR, nevis monstri no KPL. kas Latviju ir JAU aprijuši, pirms to rīt SĀKUŠI. Padomājiet, cik gan AUGSTI reitingi aptaujās bija šīm abām partijām, un pajautājiet sev - vai tikai aptaujātas netika LTV komunistu bandas, kas tur siro jau no sākta gala?
Tā gan!
T
Oligarhu lakstīgala Madara Līcīte (kam sen notiesātai vajadzētu būt). pēc kārtējās atnešanās, jo 'launums JĀVAIRO, TV vada GALVENĀS reportāžas par valdības darbu
  • 9
  • 2
Scorseze
S
Labāk lai Gobzems pastāsta kur tika ņemta nauda vēlēšanau kampaņai, kāda ir viņa saistiba ar "rere", firmu kura neskatoties uz cilvēku bojāeju, pārkāpumiem būvniecības tehnoloģijās, cenu celšanu pēc tam kad ir uzvarēti valsts konkursi un cenas jau apstiprinātas un apakšuzņēmēju "uzmešanu" utt.:):):) Būtu jau ļoti ērti ja šāds indivīds kļūtu par premjeru, varētu turpināt savu uzvaras gājienu:):):):)
Pašam
P
Kučinskim būtu jāraustās ka nepaliek opozīcijā.
kolhoza galvenais grāmatvedis
k
Tas krupis kas tagad jānorij zzs nav mazāks kā tas kuru norija Latvijas ceļš savā zaudējumā. Labi atceros sevišķi pārsteigto un riebīgo Godmaņa fizionomiju, kad kļuva skaidrs - LC Saeimā vairs nav.
??????
?
Labi, Gobzems ar Kaimiņu un KPV ir viens jaunais spēks. Kuri ir tie pārējie divi? Tur visi ir vecie vēži. Vienotība dažādās variācijās, Saskaņa, NA un ZZS. Izņemot KPV bez jebkādām izmaiņām.
Māris
M
Valdības veidošana ir jāuztic partijai, kas ieguvusi lielāko mandātu skaitu - Saskaņai, pietiek reiz par visām reizēm dalīt vēlētājus pareizajos un sliktajos
:(
:
Tādā gadījumā sevi cienošiem latviešiem ātri ir jābrauc no Latvijas prom - jo Latvija pārvērtīsies par Potjomkina šādžu Sakaņas vadībā
  • 2
  • 0
tu neesi Māris
t
bet gan kremlinu trollis.
  • 32
  • 9
Hitlers
H
Valdības veidošana ir jāuztic partijai, kas Reihstāgā ieguvusi lielāko mandātu skaitu - Nacionālsociālistu strādnieku partijai. Cīņai sveiks!
  • 7
  • 18
Dens
D
latviešu partijām ir ļoti ērti turēt opozīcijā Saskaņu, patiesībā jautājums nav ideoloģijā, bet varā, ka latviskās partijas ar to negrib dalīties
  • 16
  • 23

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas