Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Konceptuāli atbalsta ierosinājumu ļaut ārvalstu studentiem strādāt 40 stundas nedēļā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
malači
m
Latvijā pietiek visādu kaktu kantoru, kas sevi dēvē par "universitātēm" un kur visādi dunduki par samaksu var tikt pie lepni skanoša diploma. Burtiski pirms pāris dienām viena šāda kaktu kantora "rektors" tepat Dienā sajūsmā bļāva, cik dižena un ražēna ir OIKariņa valdība. Šie slavinājumi izklausījās dīvaini, ņemot vērā, ka OIKariņš pamanījies appļūtīties tā, ka pat oligarhiem lojālie mediji izvairās no slavināšanas. Tagad bomžu "rektora" sajūsma top skaidra. Jaunā Vecotība, Ātrie kredīti Par un Jākalpo Krievijai Partija noorganizējušas kārtējo shēmiņu. Malači! Tūlīt Latvijā būs pilns ar studentiem no Todžikistanoma un Sudānas ar Eritrejām.
ideja pizģņjeca plānam
i
Atveram kreiso "augstskolu", kādu Tupība vai Vigvames augstskola. Ravšans un Džamšuts tiek reģistrēti par "studentiem" par nelielu samaksu protams. Viss, profit!
aha
a
40 stundas nedēļā - tas ir pilns darba laiks...
Tālis
T
Stulbums, izdabašana privātajām augstskolām (jauns bizness)
naf naf
n
Tie vairs nav studenti, kas stradas 40 stundas nedela! Vai pa tiesam Latvija jau nepietiek problemu ar cittautiesiem, ka jaievaza vel? Skiet, ka Latvija daudzi sirgst are strausa sindromu: izliekas, ka nav problemu, kamer ir par velu. Un ir jasaprot, ka ECT velak nelaus izraidit nevienu, kas pats nevelesies aizbraukt.
.
.
Tā saucamā "studēšana" Latvijā ir pilnīgs blefs! Tā saucamās "augstskolas" taisa biznesu uz uzturēšanās atļauju izsniegšanu, trešo valstu pilsoņi tā iegūst ES uzturēšanās atļaujas un brīvi dzīvo. Ar studēšanu tur faktiski nav nekāda sakara- tiek importēts kebabnīcu personāls un ne vairāk.
jautājums
j
Kad studenti mācīsies, ja viņi strādās 40 stundas nedēļā? Kur studenti strādās, ja viņi neprot latviešu valodu? Šajā gadījumā visas mācību programmas vispirms ir jāpasniedz latviešu valodā un attiecīgi studentiem pirms iestāšanās augstskolā ir jāiemācās latviešu valoda.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas