Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Levita ielūgto vidū arī Ždanoka. Publicēts pilns inaugurācijas pasākuma viesu saraksts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
atb 'Nu ja'
a
Žadanoka nepārstāv Latviju! Normāls cilvēks to saprot. Laikam esi muļķis, ka vari tā apgalvot. Ždanoka pārstāv krievus Latvijā un Krievijas impērijas intereses pasaulē. Žadanokai nav svēta Latvija, tāpat kā Ušakovam, Elksniņam, Mitrovanovam, Šķēlem, Šleseram, Mamikinam, Jurkānam, Gobzemam un viņiem līdzīgiem neģēļiem...
oma
o
Šodien portālā Kasjauns parādījies glīts komentārs par balles viesu cienāšanu. Droši vien, ne jau prezidents izvēlējās firmu, kas ēdināja un padzirdināja, bet izvēle ir bijusi vismaz šaubīga - abu prezidentu balles apkalpo viena un tā pati vārgā firmele ar nodokļu parādu , un šāda izvēle rada virkni jautājumu. Ja prezidentam ir tādi sabiedrotie un padomdevēji, tad jau ienaidniekus nemaz nevajag.
Līva
L
Ar šo Levits parādījis, ka ies iepriekšējo taciņās. Ar visiem pa labam? Es to čūsku mājai pat tuvumā nelaistu, kaut māja degtu, bet Ždanoka brauktu ugunsdzēsēju mašīnā.
Iespejams, ka vinsh bus izdevigs
I
visiem, kas te jau gozejushies tautas prikshgala visus shos gadus. tatad nederigs nekam?Zel
Līvs
L
Kaut kāds sviests. Kauns par Levitu.. Ko tur Ždanokai darīt?
Kāds sviests?
K
Sabiedrības KRĒJUMS!
  • 6
  • 1
Šķēle ir valsts ļaunuma etalons,
Š
un, ja VVF, savulaik, nebūtu kāju aizšāvusi priekšā, šī valsts būtu līdzīga Franko Spānijai.Šķēle ir elles un velnu apsēsts, un nelaimīgs, kas viņam ceļā gadās. Ždanoka, ar Šķēli salīdzinot, ir eņģelis, jo Šķēle - ļaunuma un naida barotne un sakne. Drausmīgs zombija un monstrs.
Irlielāmērāticams
I
ka tad, ja Ždanoka būtu tikusi "ielūgta" pirms kādiem gadiem divdesmit pieciem... šodien nekāda "Ždanokas problēma " nepastāvētu.
smalkais stils
s
pilnigi balagānu sarakstiņš. Tāda sajūta ka viņu kancelejas biedri paņēmuši savas telefona grāmatas un plus vēl piedomājuši klāt sev un prezidentam potenciāli vajadzīgos. ieskaitot viduvējos žurnalistveidīgos. Tada pielīšanas- izdabāšanas un bravurības sajūta nepamet. Redz, lai nāk ņužnaki un mani mīļie aktieri pie reizes. štrunts, ka vieni bez otrām pusēm, galvenais būt simpātiskam maksimāli daudziem.
Itamars Toledano
Cik smalka stila piedirstām smadzenēm jābūt, lai uzrakstītu tādu idiomu kā PILNĪGI BALAGĀNU SARAKSTIŅŠ. Prastā krievu un Lemberga mauku šaika, kas priekšgalā ar NRA pederi Paideru visus masu orgānus apsēdusi.
  • 7
  • 3
[email protected]
a
Nav slikti , ka pēc divpadsmit gadu pārtraukuma mums beidzot ir prezidents.Nu Ždanokas kundze ārpus politikas ir miermīlīgs,saticīgs tantuks kurš , ja nebūtu privatizējis vientiesīgāko krievvalodīgo vēlētāju elektorāta vietu, droši vien būtu spiests piepelnīties mācot bērniem matemātiku. Uz latviešu galvenā vatņika Jurkāna vai vieglas uzvedības Briseles deputātes Ineses vai sandras fona viņas sīkais politbiznesiņš tāds nieks vien ir
quod licet Iovi
q
Ja būtu ziņa, ka Ždanoku ielūdzis piemēram Vējonis, tad no attiecīgu kriminālo aprindu aizgalda skanētu neganti bļāvieni, kāds Vējonis nelietis. Bet tā kā Levits pats pārstāv šīs kriminālās aprindas, tad viss labākajā kārtībā. Izrādās, ka ļoti gudrs un tālredzīgs un ... Sorosīti atradīs pamatojumu ikvienai nelietībai, arī Maskavas tankus tie skries pirmie bučot. Tas tikai priekš ikviena, kurš nemierā ar sorosītu sarīkotajām valsts izlaupīšanas orģijām, paredzēti bļāvieni par Maskavas roku un Kremļa aģentu. Pašiem gan drīkst.
BR
B
Daudzi vecie Latvijas Ceļa čomi - veseli trīs no Māra Gaiļa ģimenes vien.
ARGO
A
Kā jau izredzētais - Elītis pragmatiski izvēlējās sev noderīgākos ļautiņus tusiņam. Varētu to saukt par raganu sabatu. Vai arī par elles katlu, kur viņi tāpat visi jau pārdesmit gadus vārās - dzintariņi, ušaki, taņas, mācitāji, žurnālisti, tiesneši...Who cares? Warum nicht?
Josis
J
Latvijas Bankas prezidents nav sarakstā.
Neslāvs
N
Vai kas slikts ka Mūsu visu latviešu Tēvs Levits uzaicina savu tautieti pasērst pie viņa? Kremļa suņi skaudībā rej par tādu gudru cilvēku draudzību. Levita kungam būs valdīt Baltijā tuvākos divreiz 8 gadus un pateicīgā tauta prasīs vai var pagarināt laiku.
  • 6
  • 7
mieru tikai mieru
m
Atsēdēs būs.
  • 3
  • 2
lustīgais nerris uz tirgus plača
l
UN! Vēl kas: vienam no lielākajiem LV laikrastiem virsrakstā izcelt to, ka "Levita ielūgto vidū ARĪ Ždanoka" - nav nopietni! Ždanokai aizsūtīja ielūgumu tāpat kā Ījabam un Amērikam un Kalnietei un Vaiderei un Ušakovam. Ja Ždanoka, kā var nojaust no Dienas mājieniem (ar sētas mietu), skaitās Latvijas nodevēja, tad, sāksim ar jautājumu, kā valsts nodevēji, Ušakovu ieskaitot, vispār var kandidēt uz Eiroparlamentu? Varbūt, ka vienreiz derētu izbeigt šo šizofrēnisko māžošanos, ne?
Vilks
V
Nu manuprāt tas ir diezgan tautiski - uzaicināt arī latviešu tautas pasaku tēlus. Un kur tad bez raganas! :)
Fofan Fiofanovič
F
viņa atgādina raganu kaulkāji , pietrūkst slota šekumā.
  • 5
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas