Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta
Nākamās Saeimas sastāvu un koalīciju grūtāk prognozēt nekā iepriekš

Lielā nezināmā priekšvakarā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kas te ir -
K
ebreju un geju partijas? Nevienas latviešu nav?
te ir
t
žīdu un urlu 2 saraksti, tie tev tuvāki...
  • 2
  • 1
zināms
z
Saskaņa = Maskava - Putins
Un atceries
U
Ja saskaņa iegūs pārsvaru un kopā ar kādu kangaru veidos valdību, par to atbildīgi būs tikai iepriekšējo Saeimu deputāti, kas ar savu augstprātību, zaglību un citām darbībām to ir sekmējuši.
TrollisJT
T
To zagšanu jau nejūt, toties tā augstprātība ir acīm redzama. Bet... ja Tu tur nokļūsi , tad pāris mēnešu laikā arī atrausies no realitātes... .
  • 8
  • 3
Scorseze
S
Kas tur "nezināms"?!?!:):) turpināsies Latvijas izzagšana un vienīgais par ko cīnas partijas ir ietekme zagšanas hierarhijā un kam vairāk tiks. Neviena no partijām nav pateikusi NEKO kas būtu vērsts uz valsts sakārtošanu, izkļūšanu no finansiāla kraha un tautas labklājības celšanu:)!! Netaisos iet uz šīm vēlēšanām, jo tas ir farss, kurā negrasos piedalīties, lai vēlāk nevarētu man pārmest, ka esmu to atbalstijis.
katram tiešām savs
k
Neaizmirsti pievilkt plusu vecajai Barčai, Brigmanim, Ļimoņčikam un trakajam Kalnozolam. Vai tupajam atkritumu shēmotājam Rasmanim. Atkarībā kur nu tu tur balsosi par vecajiem kolchozniekiem.
Veselais saprāts
V
BALSO par NA, JV, JKP un Par ! NEBALSO par stagnātiem- ZZS, okupantiem - saSSkaņa un pajoliem - KPV ! NEDRĪKST balsot par pārējiem sīkaļām - tavu balsi nozags !
ZZS un NA?
Z
ZZS tā kā būtu jābūt par lauku iedzīvotājiem un NA par latviešiem. Laukos ir vislielākais latviešu %. Tur diemžēl ir liels sezonas darbu īpatsvars. Ziemas mēneši tukši. Līdz šim varēja mierīgi aiziet bezdarbniekos. Tagad nostrādāto 9 mēn. vietā vajag 12. Tātad pabalsti nespīd. Un vēl, ja tos 3 mēnešus nemaksā sociālo, būs tukšais veselības grozs. Paldies par rūpēm par latviešiem laukos, NA un ZZS!
  • 15
  • 3
> Margarēta
&
redz, tāpēc ir daudzpartiju demokrātija. Ja rūp savas valsts nākotne vari balsot par NA, JV vai Par !
  • 3
  • 8
Margarēta
M
Skatoties dažādas debates, diemžēl esmu nonājusi pie secinājuma, ka JKP ir tik pat psihiski slimi līderi kā KPV. Tas ir, KPV lokomatīve Artuss vienkārši dzer un šņauc, bet citādi jau galva viņam strādā un psihe, šķiet, samērā ok, bet Strīķe un Bordāns nav normāli. Tāpat tiešām nav skaidrs, kādos dienestos un ko viņi ir darījuši pagātnē. Tas nav skaidrs arī par viņu galveno ekonomistu Gati Eglīti, kurš arī pinas un putrojas savā biogrāfijā, par kuru mēs zinām maz. Nav pat norādījis normālu darbavietu.
  • 11
  • 5
katram savs
k
Man ir citas domas, es par nebalsojamām uzskatu NA un JV, bet balsošu par ZZS. Tu esi pēdējais stagnāts ja domā ka tikai tava doma ir pareizā.
  • 4
  • 8
Irlielāmērāticams
I
ka patiešām nav zināms - izrādīs tauta gudrību , vai ne.
pag
p
tak liecies mierā ar savu tautas gudrību: Staļins Krievijā valdīja 30 gadus...un vēl tagad liela daļa krievu pēc viņa ilgojās...
  • 12
  • 2
ērglis
ē
Stulbi nosaukt valsts izzadzēju kāršanu pie kauna staba par bļaušanu. Korumpētā vara vienkāršī ir zaudējusi ožu! Un šī ir tā iespēja izmēzt to kūti no zagļiem!
Tims
T
iepriekšējos protams var atstāt aiz borta, ja būtu zināms kas ir nākamie, bet zināms tieši tas nav, un tieši to no vēlētājiem partijas slēpj....Ko nu?
  • 6
  • 2
timam
t
Rīt vēlēt atstājot VISUS iepriekšējos aiz borta. Pēdējos desmit gados ir izveidota vājprātīga radinieku un draugu ķēde, kas brutāli tīra valsts kasi! Protams, ja esi šajā ķēdē, tad balso par esošajiem, pretējā gadījumā jāgatavojas emigrācijai, jo ilgtermiņā šadi dzīvot nevarēs, ja esošie OIK un tieslietu meistari paliks pie varas.
  • 16
  • 3
Tims>ērglis
T
Un kā lūdzu to var izdarīt? Dod padomu.....
  • 3
  • 2
vīkenda smīniņš...
v
Tāds viegls weekend(a) smīniņš uzraujas… Ja kādreiz ir iespēja pabūt Kēnijas galvaspilsētā Nairobi, kādā mazā, ne visai pievilcīgā ieliņā, acīs iekrīt uzraksts, - kā aicinājums uz vēlēšanām. Tas ir spilgts piemērs ne tikai cilvēkiem Latvijā, bet arī visā pasaulē; padomāt, pirms nodot savu balsi par valsts izlaupītājiem… un vēlāk sajust vilšanos…. “Am a tribal leader. They loot, rape, burn and kill in my defence. I steal their taxes, grab land, but these idiots will still vote for me” Es esmu cilts visaitis. Viņi laupija, izvaroja, dedzināja un nogalināja manā aizsardzībā (vārdā). Es zagu viņu nodokļus, atņēmu zemi, tomēr tie idioti vēl ies un vēlēs par mani. Veiksmīgi novēlēt!
zvirbulēns
z
Viss uz labu! Viss notiek! Cilvēciņi ņemas uz velna paraušanu, kliedz, bļauj, spiedz un ierēc! Žēl tik, ka nav neviena, kurš ierindas vēlētājam pateiktu vienu: balso, vēlētāj, par ko Tu gribi, tavā dzīvē nekas no tā nemainīsies, tava dzīve tik tavās rokās, tava labklājība atkarīga ne no balsošanas, bet no tevī esošajām potencēm! Saulītē tevi neiecels neviens, tik pats to vari izdarīt. Jāmācās, jāstrādā, jādomā pašam.
Ernests H.
E
tāpēc nevajag veltīgi tērēt savu dārgo laiku , laiks nokauj cilvēku
  • 10
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas