Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta
Nellija Kleinberga kopā ar Gunti Gladkinu (vidū) un Edvardu Smiltēnu ir noskaņota sakārtot Latvijas Reģionu apvienību tā, lai nākotnē tā kļūtu spēcīgāka un atgūtu pārstāvniecību Saeimā, paliekot uzticīga saviem principiem

Meklē atbildīgo par LRA netikšanu Saeimā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pompaduras smaids
P
Kļūdas te nav! Vienīgi reģioni ir patukši...un iznīkst...līdz ar to kakla kungi dabūja kurviti...dots devējam atdodas, mēs taču to zinam!
latvietis
l
Tāpēc ka novērsušies no Dieva !!!
pensionārs
p
Smiltēns izgāzās VIENOTĪBĀ ar saviem ultimātiem un grib lai šis ir Saulvedis.
Viedais
V
Es nesaprotu viņu cepienu. Kāpēc viņi domāja, ka viņi ir pietiekami populāri, lai tiktu saeimā bez kaimiņa un bondara? Tak iepriekšējās vēlēšanās, ja ne kaimiņš viņi nebūtu tikuši pāri 5% robežai. Viņiem NEKAD nav bijusi nekāda nopietnā vilkme. Smiltēns pēc popularitātes nav ne kaimiņš, ne bondars, tāpēc rezultāts ir likumsakrīgs un par to nevienu nevar vainot. Ja nu vienīgi pašus atbildīgo meklētājus par personīgo glupību un iedomību.
vēl
v
Vai pamatā nebija iespējams "nopirktais" SKDA pētījums par partijas popularitāti, kurš parādīja ka Vemjotībai ir 5% reitings un LRA tikai 3%? Tas arī viņus nogalināja, neesi medijos, neesi vispār... Milzīgā starpība starp SKDS un exitpool pētījumu norāda uz iespējamu blēdīšanos balsu skaitīšanā vai uz nopirktu reitingu. Starbība objektīvam reitingam un rezultātam nedrīkst pārsniegt procentu robežu, bet ne vairāk! Realitātē tie bija ap 50% dažām partijām. Patiesībā vajadzētu aizliegt nākamajās vēlēšanās publicēt un atsaukties uz šiem melīgajiem pētijumiem, kas realitātē ir sabiedrības ietekmēšanas līdzeklis un dažu partiju reklāmas kampaņu atbalsts!
Jănis
J
Belte par nelikumīgu rīcību , nelaižot reğionāļus LTV raidijumă , jāpadzen no darba , vai nē Melbārdes k-dze ?
:)
:
Melnbārdes atbildība veidot mediju politiku Latvijā, un LTV ir tiešā saistībā ar šo politiku :)
  • 3
  • 1
Jāni:
J
bet kāds gan sakars Beltem ar Melnbārdi?????
  • 7
  • 2
balsotājs
b
Mēs šitos draņķus negribējām.
Apčidrinskis
A
Ja seja greiza, tad spoguli vainot nevajadzētu.
Smiltainis
S
Kuru partiju nākošo aizlaist pa skuju taku ?
  • 15
  • 6
Vecais Mačs
V
Vainīgs bija starptautiskais imperiālisms, laikapstākļi, iepriekšējie neražas gadi Bondara vadībā un Kraukļa dziesma.
Ja smīns
J
Nebija Baldones bijušās domnieces Putniņas stāsts...gribēja visu valsti ar vāverītēm izdaiļot...tikai no tā nevienam ienākumi nepieaug...vienu uzlika sev Baldonē un beidzās visi prieki. Kādi šeptmaņi, un kurš normāli domājošs to visu nesaprot...Kā ieej tāda šeptmaņa birojā tā redzi kafija un kūka uz galda...bet kad viņi strādā? Vai strādā tikai pa mobilo telefonu;((
Jurka
J
varbūt vaina tajā, kā partija parādīja sevi jau esot Saemā - piem., atbalstot Saskaņas "tikumību" ?
Neslāvs
N
Tas bija skaidrs katram domājošam vējētājam. Tikai Smiltēns savā spītībā atņēma 3-4 mandātus gaismas spēku NA/JV/JKP/Par! koalīcijai ...
Tieši tā
T
Smiltēns līdz šo brìdim nav sapratis , ka at intrigām vien nepietiek...
  • 20
  • 2
sarkazms
s
Neskaties uz maniem darbiem, klausies tikai manos vārdos.
GoodMan&ParexK&K
G
Jampampiņ debīlseriāla pirmā un sekojošās sērijas daudzsološi palīdzēs aizdirsto pauru masām apgudrēties un veiksmīgi sagremot arī tālāko valsts izzagšanu. Vēlreiz dziļš paldies dalbajobelektorātam.
NEBALSOTĀJS
N
Līdzās LCP2018 uzskatiem, ka Valdis Dombrovskis ir persona non grata Latvijas teritorijā, un ka nākošo Latvijas prezidentam ir jābūt tautas ievēlētam, uzskatu, ka 2018 vēlēšans Latvija nav likumīgas, jo valsts vēlēšanas birojs atteicās izglītot tautu, ka tai ir tiesibas NEBALSOT. Visu ko vien dzirdēja bija, ka ja nebalsos, tad iebalsos krievus. Latvijas suverenitāte ir arī pamatota uz katra balsotāja iespēju par valsts režīmu nebalsot. Domāju, ka LRA varēs šo argumentu izmantot.
Hūgo Vācietis no barikādēm
H
Bet, NEBALSOTĀJS ir prasts krievu fašists !
  • 2
  • 1
pensionārs
p
Piedod, es nesapratu kāds sakars V.Dombrovskim ar prezidentu vēlēšanām?
  • 3
  • 0
< LCP2918
&
Kā vēsta https://www.zerohedge.com/news/2018-10-18/euro-tumbles-after-eu-blasts-italys-unprecedented-budget-deviation ES komisārs Valdis Dombrovskis piedalās Itālijas valsts graušanā. Nepietiek, ka sagrāvis Latviju.
  • 2
  • 5

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas