Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Nemiro uzdots rast risinājumus dzīvojamā fonda jautājumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rekur
r
Ja ir nauda - ir risinājums. Nav naudas- nav risinājuma. Valsts naudu noteikti nedos. Par visu būs atbildīgi dzīvokļu īpašnieki un valsts no viņiem izspiedīs naudu piespiedu kārtā. Uz visu ieviesīs normatīvus- uz jumtiem, caurulēm, apkuri, siltināšanu uc. pienācis termiņš- veic nomaiņu vai remontu par savu naudu. Nemaksās- sods N tūstoši un tiesu izpildītājs aprakstīs tavu mantu. Tā tas ir piemēram Itālijā.
VVZ
V
Šitais nav ne p...ējs, ne karoga nesējs- ne ar OIK ko var izdarīt, ne ko citu. Tik vien spēj kā Rebenoku bāzt visos amatos, kur nu tiek klāt.
Pareizaisrisinājums
P
Graustus nojaukt!
Fredis Meņģelis
F
Spīdošs Kariņa gājiens-uzdot Nemiro vienam neiespējamo misiju. Tā ir ārkārtas situācija, kur jāsaspringst visai valdībai1 Un piekrītu komentāriem, ka jau 1990-ajos gados bija nepareizi uzgrūst daudzdzīvokļu māju remontu uz iedzīvotāju pleciem, jo tie nevar to finansiāli pavilkt. Tur bija nepieciešams (un ir nepieciešams !) valsts atbalsts. Ja valsts to nespēj, jāceļ telšu pilsētiņas!
kļ. lab.
k
visiem iedzīvotajiem pieejamam sarakstam ar ēku defektiem, to pazīmēm un tam visam pretī uzrādītiem minimāliem darbiem, lai iekonservētu vai uzlabotu ēkas stāvokli
  • 0
  • 0
Pirms lobēt būvniekus
P
Lielākā problēma nav paši daudzzīvokļu nami, bet to 'apsaimniekošana' (naudas izpiešana no iedzīvotājiem par nenotikušiem vai nevajadzīgiem darbiem.) Pirmkārt ir jābūt visiem iedzīvotājiem pieejamiem un sam pretī uzrādīti minimālie darbi, lai iekonservētu vai uzlabotu ēkas stāvokli. Otrkārt, jābūt likumam, kas nosaka, ka apsaimniekotāja pienākums ir reizi gadā ziņot klientiem (iedzīvotājiem) par ēkas stāvokli, un klienti var griezties pie valsts apmaksāta eksperta, lai pārbaudītu apsaimniekotāja ziņojuma atbilstību patiesībai. Jāparedz likumā atvieglota admin. procedūra pierādījumiem par apsaimniekotāja nesaimnieciskumu, un nesaimnieciskuma gadījumā apsaimniekotājam pienākums maksāt kompensāciju klientiem.
  • 5
  • 0
he-hee
h
Kak govoril tob. Medvedev: Deneg net, no vii derzites...To pašu te visus pēdējos 25 gadus darījusi LV vara...Redz-tapēc ar Latvija ir daļa no Krievijas faktiski.
Rubis
R
Skaidrs ir viens: Šī valsts-2.LV ir uzbūvēta uz šķibiem, no okupantiem mantotiem pamatiem, un neko nevar uzcelt stabilu, ja paši pamati ir šķībi.
Tika
T
Izcils piemers, ka no pamatiem sabruk solida maja ir Terbatas iela 93/95 lielais nams. Viss kas ir iespejams ir nozagts, ir nozagts pat brugis majas vartu prieksa, kuru brauktuvi ne izmanto.
normaļno
n
Vorovstvo-eto naša nacionaļnaja osobennostj. Zagam un zagsim.
  • 8
  • 3
voila
v
ko gan tur var rast!? Ir vajadzīga nauda, līdzekļi, kas tika izkleķerēti pie dzīvokļu privatizācijas. Valsts veikli nogrūda visu dzīvojamo fondu uz pašvaldībām, neieguldot tā sakārtošanā ne kapeiku, pašvaldības , savukārt, uz iedzīvotājiem. Tagad meklēs "aitas", kuras varētu vēl apcirpt, jo māju tehiskais stāvoklis tiešām pats no sevis nez kāpēc neuzlabojas....
Kubis>pag
K
un ja vēl senāk skatīt-tad bija jāsāk ar nelikumīgās okupācijas seku likvidēšanu un 1. LV atjaunošanu...
  • 6
  • 4
pag>voila
p
Tad jau būtu jāsāk ar nemākulīgi, valsts un sabiedrības interesēm neatbilstošo prihvatizāciju, tajā skaitā uz dzīvojamām ēkām...un ne tikai tām...
  • 13
  • 0
nor
n
Perfekti.Pirms dažiem gadiem man par to stāstīja, bet es neticēju.
>nor
&
Tas nekas: Ne tu vienīgais tāds, kas vairāk tic TV teiktajam kā faktiem....Te jau veselus 25 gadus liela daļa tic TV teiktajam....
  • 6
  • 3
Tālis
T
Viņam uzdeva risināt OIK un iznāca čiks! KPVrullē
redz Miluš:
r
Tas ko tu rakstīji ir taisnība, bet vēlētājs jau tic tam ko saka TV , ne tam ko saki tu....
  • 2
  • 0
Miluš>Tālis
M
To varētu teikt par jeb kuru partiju LV visos pēdējos 25 gadus. KPV te nav nekāds unikums.
  • 8
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas