Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Popularitāti izdevies kāpināt vien Jaunajai vienotībai; lielākie zaudētāji - KPV LV

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Popularitāte?
P
Populāras jau bija arī KПСС un NSDAP!
ekharts
e
Tās aptaujas ir ģeniālas-aptaujā,piem.,5.ļaužus,no kurriem 3 ir par JV.
Jā!
J
Popularitātē pārspēts pat Kivičs!
priecīgais NEBALSOTĀJS
p
Par tautas gremdētājiem un stulbeņiem nav ko balsot Ļai tie nogrimst Vecgada purvos,
Seniors
S
Patriekt KARINU , no JV rindam ! Dombrovskis , ari nokaunejies , jo blakus sez = KARINS !!!
Ak tu
A
Naivais,neko tu nesaproti,Dombrovskis slēpti lasa dzeju.
  • 4
  • 6
M
Trrrrrr.Mūu.Bēē.Apdebīlotie graždāņi arī turomāk balsos par cūkiņiem jenotiem naclopiem un svoločiem un drīz būs redzama komunizma saukainā žopa.
Nost jenotu sektu
N
Nossst Jenotu Sektu.
Raimonds
R
Totālās muļķības ! It in Ne vienai partijai Tautā - popularitātes Nav ! Nevar par populitaritātes celšanu darba pienākumus pildot ! Tos vainu pilda vai nepilda !
Raimond! Uz gultu!
R
Raimond! Uz gultu!
  • 18
  • 6
Denam
D
Nezinu kā citur Eiropā, bet Francijā divas pusgadsimtu dominējušās partijas ir aizgājušas pa burbuli. Tagad to vietā ir radīta klauna Makrona partija pēc visiem "padomju demokrātijas" standartiem. Komunistiem bija pat "dojarkas", kas pārstāvētas "parlamentā", Makrona partijā ir pat slaucēji, kas pārstāvēti parlamentā. Ar vienu šāvienu divi zaķi - gan slaucējs pa taisni no govs kūts uz parlamentu, gan feministu mērķi sasniegti - nevis slaucēja, bet slaucējs. Sievietes tagad ir aizsardzības ministra amatos. Un rezultāts ir vēl bēdīgāks nekā Ursulai.
interpretācija
i
"Nacionālo apvienību janvārī atbalstīja 7,7%, bet decembrī - 6,9% iedzīvotāju. Nacionālā apvienība piedzīvojusi lielāko atbalsta kritumu kopš novembra, kad par to bija gatavi balsot 8,8% vēlētāju." Ja šis raksts būtu publicēts novembrī, tad LETAi būtu jāraksta, ka NA reitings ir pieaudzis no 7,7% līdz 8,8%. Bet LETAi negribas runāt par NA reitinga pieaugumu, LETAi gribas runāt par Vienotības reitinga it kā pieaugumu.
Itamars Toledano
Kam gan tos NA nacistus un fašistus vajag? Jantariks ar savu bandu aitu baram augu dienu dzied- mēs sitīsim tos utainos, bet tajā pašā laikā utainiem pakaļu laiza?
  • 23
  • 4
Kaktiņš
K
Cik atceros, tad SKDS bija nepatika pret JKP. Kaut kā vienmēr šiem SKDS aptaujās sliktāki rezultāti rādās nekā parasti realitātē izrādījās.
cilveks444
c
Kapu partijas fīrers Kaimiņš ir nosvilinājis savas partijas reitingus, tāpēc no KPV LV, redzamas vien krāsmatas. Pamuļķis un nodevējs. Bet ne lielākais. Lielākie vēlētāju nodevēji ir JKP, jo Kaimiņam olas skrūvspīlēs Maskavas Anniņa iespiedusi, tāpēc šis pagūlās zem Vienotības, bet JKP uz Saeimas vēlēšanām gāja kā Vienotības satelīts. LC vecbiedrs Bordāns, jādomā, saņēmis akceptu no saimniekiem, veica vienu no melīgākajām priekšvēlēšanu kampaņām, kāda vien Latvijā ir bijusi. Kopā ar smagos noziegumos apsūdzēto Jurašu un Maskavas Anniņu. Lai gan meli šiem spiedās laukā pa visām vietām, Latvijas vēlētājs “parastais” tradicionāli izrādījās apmaujams. Nu vēlētājam “parastajam” rūgtas atraugas, bet JKP sektantiem tas pie vienas vietas, jo tautas apmaušanai ir sagādāti pamatīgi līdzekļi no tautas maka, lai stutētu varas partijas. A/P un Dormeo matrača līdzinieks visādā ziņā, Pūce, dragā uz priekšu, jo sponsoru uzdevums ir jāpilda. Latvija vēl nav sagrauta. Bet palīgu pietiek-mātespartija Vie
strupceļš
s
Jā. tie lauki, laucinieciskā bļaustīšanās un apvidus vārdi "apmaušana", noklausīta kūtspakaļā, norāda uz stingru zaļās zemes arāju partiju konglomērāta jeb džerksts "aizstāvi", kopā ar šacha lielmeistarieni un citiem dīvaiņiem. Lai jums 2020. gads ir vēl lieliskāks, nekā šis!
  • 7
  • 14
cilveks444
c
Ja vien JKPisti savā varas trakumā, dodoties stučīt uz ASV, neatdzīvinās ZZS. Jo Bordāns un viņam pietuvinātie pārāk atklāti, apkarojot saviem sponsoriem netīkamo Lembergu, izjāj arī Latvijas ekonomiku. To nu pat Latvijas vēlētājs “parastais”, kurš citādi ir akls, kurls, un dzīvo, kā strauss iebāzis galvu smiltīs, iespējams, ir sajutis. “Saskaņa”, guvusi pamatīgu sūci pēc Ušakova gāzēju netīrās rīcības, kā arī paša Ušakova lētajiem trikiem, nu cenšas atgūties, lai, pārkārtojies un restartējoties, turpinātu baudīt lielu daļu no Latvijas varas partiju labumiem. Arī milzu finansējuma piešpirici, kādu “Saskaņai” laipnu roku sagādāja tā saucamās “latviskās” partijas.
  • 14
  • 19
cilveks444
c
notība ir atpumpēta no komas, nodevīgie pseido patrioti NA un maksātnespējas mafijas krusttēvi savus melnos darbiņus izdarīs, JKPisti ir gatavi būt Latvijas nīcinātāju galvenie iedvesmotāji un gara radinieki. Strīķē jau vicina karogu un sauc – neapstāties, vēl viss nav sagrauts. Vienotība nemainīgi bendē Latviju, bet sabiedrības nozombētā daļa nemainīgi turpina saukt skaļas urravas un sit plaukstas no prieka. Mazohisms ir Latvija sabiedrības firmas zīme, pašiznīcināšanās turpinās, Latvija var! Tauta, dodot varu neliešiem, var iznīdēt pati sevi. ZZS, kas kā gļēvi lupatas ļāva Vienotībai izdzīvot, nu cenšas atdzimt no pelniem, bet beigu process jau ir sācies. Tas vairs nav apstādināms, pat ja ZZS “līderi” kaisītu sev tagad pelnus uz galvas. ZZS piespēlēja Vienotībai, glāba to no politiskās mēslainas, saņēma no Čuriku partijas dunci mugurā, un nu var tikai noasiņot kaut kur klusi sētmalē.
  • 7
  • 21
Gunārs
G
Aptauja parāda, ka Latvijas tauta no šīm partijām ir nogurusi, un nākamajās Saeimas vēlēšanās balsos mazāk par 50 % vēlētāju
Kā tas nākas,
K
ka pēc Atmodas Latvijā varu ir sagrābuši no ārzemēm savikti, sponsorēti pret Brīvu un Neatkarīgu Latvija darbojošies globālistu un liberālmarksistu pakalpiņi, kas mēģina iznīcināt Latvijas kultūru, Ģimenes tradīcijas, Latvisko dzivesdziņu un pārvērst mūsu Tēvzemi par tuksneša klejotāju piedēkli?
Itamars Toledano
Kā tas nākas, ka tev smadzenēs ir viens un tas pats sūds, ar ko Dienas portālu pietaisīt? Vari tikai pāris teikumus vien izgudrot un uzrakstīt?
  • 19
  • 2
Dens
D
Latvijā praktiski nav partijas, kādas ir citur Eiropā, jo tās ir ļoti izplūdušas savā ideoloģiskajā platformā un gandrīz vienādas, un jau pašā sākumā politiķi tautu sašķēla pēc nacionālās pazīmes, un šis pretnostatījums darbojas vēl šodien. Varu derēt, ka uz nākošajām vēlēšanām īpaši "latviskās" partijas atkal to izmantos, jo tik klaji blefot un solīt brīnumus vairs neuzdrošināsies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas