Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Saeimas komisija atbalsta depozīta sistēmas ieviešanu no 2022.gada

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aldis
A
Kas attiecas uz stika pudelēm un burkām, tad tās vairs nav iespējams pārstrādāt jaunās pudelēs, jo ir aplīmētas ar nenomazgājamu papīra etiķeti. Pārkausējot dzidru un viendabīgu stiklu no tām neiegūt. Var taisīt stikla vati, samalt un ielikt asf altā.
eko
e
2022. gada FIFA Pasaules kauss notiks Katarā no 2022. gada 21. novembra līdz 18. decembrim. Katara būvē milzu stadionu, kurā būvniecības laikā jau ir gājuši bojā … 2.700 celtnieku. Ja viņus apbedītu turpat stadionā, tad visiem droši vien nepietiktu vietas.
eko
e
https://amp.theguardian.com/global-development/2019/oct/07/sudden-deaths-of-hundreds-of-migrant-workers-in-qatar-not-investigated?CMP=Share_iOSApp_Other&__twitter_impression=true
  • 0
  • 1
Kāpēc jāgaida divarpus gadus?
K
To vajadzēja darīt jau 20 gadus atpakaļ. Visi svarīgie soļi valsts sakārtošanā tiek bezjēdzīgi novilcināti.
atbilde ir vienkārša
a
Tāpēc, ka mērķis ir nevis ieviest depozīta sistēmu, bet gan to izgāzt. Ja sabiedrība jau 10 gadus prasa depozīta sistēmu, tad nevar vienkārši teikt, ka mēs to nedarīsim. Jāsaka, ka darīsim, bet pēc trim gadiem un tad atliksim vēl uz trim, un vēl var diskreditēt dažādos veidos, lai sabiedrībai pazustu vēlme pēc depozīta sistēmas.
  • 9
  • 0
bet
b
Šī vilkšana garumā izskatās pēc "kā var nesolīt?". Tagad atliek uz diviem gadiem, bet pirms kārtējām Saeimas vēlēšanām atcels pavisam, "ļaujot šo jautājumu sākt no sākuma pētīt nākamajai Saeimai".
>:-)
&
NNU TIK BŪS ! Tā naivie zaļas miglas aizplīvurotām acīm, sajūsmā spiedz !!! Glaunās, īpašās, speciāli atzīmētās, īpašā groza pudeles, tiks pieņemtas. Visas greizās, šķībās, netīrās, plakanās un kantainās, lielākas un mazākas, ne tādas krāsas, kā arī bundžas, burkas un burciņas, atradīs savu vietu, kā jau ierasts, MEŽĀ UN GRĀVMALĒS !!! Rezultāts: Pirra uzvara !
>:-)
&
Un vēl liekus 5 centus izmest par katru glauno pudelīti, ļoti labi, NE ?
  • 14
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas