Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Sarkano kartīti vēl neparāda

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Opis.
O
Komentārs attiecas uz "Dienu". Ja nevarat reportāžu ievieto pilnīgi, tad nav, ko "mērkaķoties" ar pus reportāžām. Lūdz nesūtit uz manu mājas lapu.
Latgalīts
L
Grūti ir JKP cīnīties ar veco partiju mafiju, jo, izrādās KPV/LV nav nekādi palīgi viņiem, izņemot, varbūt, Artusu Kaimiņu. Labi ka šoreiz ZZSa mafija palika aiz borta.
Edvins Eglitis
Vai sitas cilveks tiesam domaja Anna Potapova aka "Smiley" vadis drosibas dienestu? Velos paskaidrojumus no Pavluta, Bordana un Pabriku ka ari Ojaru Eriks Kalnins kuri sponsoretja to 40 miljonu davanu Rigas zhiiidiem. Ka tas tapa? Kopec tikai 40 miljjonu? Acomredzot bija siki izplanots gaari aprakstits latviesu tautas manipulacijas projekts. Vini megina iesmeret vainu latviesu tautai. Domaju sis lugums prieks 40 miljoniem jaiesniedz vaciesiem, vini bus loti pretinmakosi jovini vel doma ka ir atbildigi par sesi miljoniem. Gaidot varakus gadus lai Prez. Levitz ienemtu amatu bija tikai sagadisanas?
  • 3
  • 0
Jautājums Diena
J
Vakar tv3 Bordāna paziņoja, kā Ģirģens ieradās uz koncertu ar ielūgumiem. Jautājums, kas šos ielūgumus apmaksāja un vai tas nav netērēšu konflikts?
Z Līvmane
Z
Politikā nevar būt sarkanās kartītes
Lāsma
L
Ka tikai JKP ar savām haotiskajām un populistiskām darbībām sevi paši nenoraida no laukuma
Edvins Eglitis
Tiesam doma 40 miljonu ziedojums Rigas dzziiddu kopienam ir populistiska darbība? Pec politikas Bordans but loti labs, pat izcils pardevejs kada lielveikaalaa.
  • 2
  • 2
Žurkuģīmis
Ž
Jau tad kad veidoja koalīciju ar kartona partiju teicu tie nav strādātāji, bet sabotieri un populisti. To pierādīja darbs Rīgas domē un tagad Saeimā. Nodarbojās ar visādām muļķībām tik neko nedara kaut piemēram, lai īstenotu savus 3x500 murgus, likvidētu OIK utt. Tak tieciet viņus ratā!!!
:)
:
Pirms rādīt kartīti jāparāda fakti.
Bord aan
B
Kapec melnajaa sarakstaa negribi ielikt Anku Potapovu???
nomalietis
n
Tad jau JKP to sarkano kartīti parādīs paši sev...
interesanti
i
ko dariis bordelis ar savu korumpantu baru kad pats sanems ar kaaju pa d.....:)
zvirbulēns
z
"Jaunā vienotība" - faktiski bija zaudētājs vēlēšanās. Kā tas gadījās, Bordān, ka JV premjerē? Bet varēji tak premjerēt pats, ja JV vietā būtu ZZS. Tādas kļūdas taisīt, atdzemdināt JV, tas ir jāmāk! Un tagad viss ies kā gājis, JV turpinās spēlēt pirmo vijoli, Jūs izmetīs no valdības, utt.. JV satelīti - Pūces partija un arī ZZS izmetīs Jūs no ratiem. Un varbūt, labi, ka tā, dumji esiet, bet dumjajiem tomēr jāpaiet malā! Bija jādraudzējas ar Kaimiņu, kopīgi jārunā, jārunā un jāņem groži savās rokās, jābeidz ākstīties ap Jurašu( lai tiesa lemj, ja jau ir tas kriminālprocess), Strīķei jāliek atbildēt uz visiem jautājumiem, kas saistīti ar viņas personību....Bet izlietu ūdeni vairs i nesasmelt. Jāmācās politiku!
:)
:
Cerams, ka Bordāna pašmērķis nebija "premjerēt", tāpēc arī nesapinās ar noziedzniekiem no ZZS
  • 5
  • 6
GoodMaan&ParexK&K
G
Latvijas labo ļaužu tautai nu 79 gadus tiek rādīta milzīga sarkana žopa, jo viņa pat šobrīd atmaksā PSRS krievbandītu bratanu izrītos miljardus un trekni baro laimīgos naclopus. Pirms katrām vēlēšanām šī žopa tiek iekrāsotā zaļi rozā varavīksnes krāsās, lai no šā skaistuma apstulbušais elektorāts atkal nobalsotu perfekti debīli.
samocīta dvēselīte
s
Paskatījos TV interviju. Nu ļoti stipri tam cilvēkam bērnībā kāds ir darījis pāri.
a ko ta nu?
a
Līdz šim neviens ministrs nav atļāvies premjeru izsaukt uz paklāja. Lai saturētu šo dīvaino valdību kopā, apbrīnojama ir Kariņa savaldība
:):):)
:
Īstenībā tas ir labi, ja kaut kas jauns notiek pirmo reizi!
  • 7
  • 1
Plikpaurainais itālis
P
Kur tad bezkompromisi? Bezkompromisu tiesnesis uz laukuma bez liekiem puņķiem velk ārā sarkano kartīti. Bordāns kā vārtrūmes gopņiks, grasās bezgalīgi draudēt? Vispār ākstu bars. Savus 3 reiz 500 izpildījāt? Ak jā, neko tādu neesot solījuši, kā muldēja tur kaut kāds Feldmans. Tas nekas, ka dzīvojam video laikmetā. Kā ar savu rindu attīrīšanu no komunisma režīma līdzskrējējiem? Spriežot pēc Šuplinskas tāpat,kā ar 3 reiz 500! Tos, kuri balsoja par šiem ākstiem un tiem otriem mērkaķiem no kotlešu alkonauta blices,apsveicu! Jūsu balsis eleganti ir aizgājušas kanalizācijā. Lai gan par jebkuru vecoligarhu projektu tās aizietu turpat, tikai ar mazāku kaunu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas