Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Vairākas partijas rosina mazināt nevienlīdzību ES, nosakot vienotu minimālo algu vai pensijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Rasma
R
Es esmu no tām pensionārēm ,kuras nav dzimušas pareizā laikā,un tas ir 1941.g.-tātad viss darba mūžs -27 gadi nostrādāti PSRS gados,bet 5.gadi -jau Neatkarīgā Latvijā-tādēļ arī pensija attiecīgi tika aprēķināta pēc citiem noteikumiem un tā ir zem nabadzības robežas! Kad uz mums veciem cilvēkiem sāks skatīties no cita skatu punkta? Cilvēks taču nav vainīgs,kad dzimis un pret visiem cilvēkiem Latvijā ir jāmaina valdības domāšana,jo mēs esam vēl tik daudz un visi ejam vēlēt !
nepareiz atreferējums
n
škiet Dienas žirnālisti paši ir nejēgas - virsrakts neatbilst saturam- partijas runā nevis par vienotu algas ciparu, bet principiem, kā to aprēķina.
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
VISMAZ LAI VALSTS NEZOG PENSIONĀRIEM DARBA STĀŽU !!!
ERIKS.
E
Te vaidzetu pieiet pie pareiza virziena.Ir kas vispar nav zinajusi kas ir darbs.Zinu divas paaudzes kas tikai uz pabalstiem ir dzivojusi.Zagusi,laupijusi,dzerusi, cietumus izgajusi,un tadiem taisaties dot vienlidzibu?Diezgan divaini tas butu.Es smagi stradadams sabeidzu savu veselibu,bet pamet kaulu ka sunim,jo esot paberni jauztur.Tagad viesi imigranti bus jauztur.Tad ar kadu DEBILITATI mes traucamies uz prieksu?Iesaku jaunatnei pamest so meslaini.Jums ir jadzivo,neviss jaekseste.Si valsts sistema ir riktigi DEGRADEJUSIES,KORUMPETA,PRET SAVIEM IEDZIVOTAJIEM.
:)
:
Tā nu tas ir,izaugušas divas paaudzes kas kas nav kārtīgi strādājušas,nav pat centušās savām vajadzībām kaut ko paši izaudzēt,pārtikuši no pabalstiem,izdomājuši ka citām Eiropas tautām jāmaksā viņiem tādi paši pabalsti kā citās valstīs, izskatās ka daļa jauno deputātu nāk ar uzskatiem no šīs paaudzes.
  • 2
  • 0
EP velētājs
E
Līdz 25.maijam paspēsiet?!
redz
r
par šo populismu var pateikt lielu ''paldies'' tiem, kas tos populistus savēlēja, un te aģitēja par obligāto balsošanu.... Un tā jau 20 gadus....
Andris Gobiņš
A
Interesanti, vai kariņa valdību savēlēja? Vai attīstībai par tika ievēlēti kā pirmie? Populisti jau pašā sākumā tika nostumti malā un nekādas teikšanas viņiem joprojām nav. Tā kā beidz, tur joprojām darbojas vecā labā politmafija.
  • 1
  • 0
Ritvars>redz
R
Pareizi teikts. Pievienojos. Nepietiek ka paši aģitatori muļķi-vēl citus aģitē te.
  • 7
  • 0
Tā ir jābūt
T
Algai minimālajai un pensijām jābūt vienādām visā ES.Min alga vismaz 8€ stundā pirms nodokļiem un minimālā pensija vismaz 600€ mēnesī.
redz
r
par šo populismu var pateikt lielu ''paldies'' tiem, kas tos populistus savēlēja, un te aģitēja par obligāto balsošanu.... Un tā jau 20 gadus....
  • 9
  • 1
Kursis>aristīda
K
lielām lauku saimniecībām nekāda palīdzība nav vajadzīga. Tā ir vajadzīga iesācējiem un mazām saimniecībām....
  • 8
  • 3
aristīda
a
pamācieties kaut nedaudz ekonomikas pamatus un ES tiesības, pirms sludināt savus jābūtības vārdus - tas nav ne juridiski, ne ekonomiski iespējams, un LV darboņiem demagoģijas vietā vajadzētu vispirms pašā LV celt min. algu un piem., izgādāt lauksaimniekiem vienlīdzīgus maksājumus ar attīstītām ES valstīm. Kamēr mazās lietās nav pierādījuši savu varenību un pārliecinājuši LV vēlētājus, tikmēr labāk nebrukt virsū Vācijas vēlētājiem ar prasībām pēc treknāka gabala no viņu budžeta.
  • 15
  • 1
ļuļa
ļ
procentuālajam ierēdņu skaitam arī jābūt visā eiropas savienībā vienādam. latvijā ir lielākais valsts sektorā strādājošo skaits - ap 15% no kopējā iedzīvotāju skaita, kas ir aptuveni divreiz lielāks, kā citur.
  • 10
  • 3
>:-)
&
Kā ar to virsstundu strādāšanu, par mīnus 50 % ? Savam priekam par pusvelti pastrādāt, vēl pēc darba ? Nauda? Kam jums nauda? Tāpat bezjēgā kautkur papisīsiet, vai notrieksiet ! Ko skriet uz mājām, tur viss viens un tas pats, visu laiku, bet pastrādāt trekņa labā, kāds gandarijums :D
Tikai viens BET>>>>>>>>>
T
Kur tam ņems naudu? To viņi paskaidroja? Kā tad būtu iespējams Vācijā un Latvijā, Baltijā maksāt vienādu minimālo algu? Vai tad vācieši, franči, beļģi u.c. valstīm piemetīs no savējās naudas??
Gaitiņu Tenis
G
Es jau sākumā maldīgi domāju, kā sacīt jāsaka, ka to dara arī partija scitās ES valstis, bet tad izlasīju, ka tie ir tādi uzpūtīgi R. Pīķa līmeņa politiķi, kuri paši par sevi domā, ka viņos "ieklausās pasaule".
es
e
Tukša salmu kulšana pirms kārtējām vēlēšanām.
es ar
e
tas tiesa-bet gan jau netrūks arī to kas te aģitēs vēlēt par tādiem......
  • 19
  • 0
Jurītis
J
Nudien sola pat visneiedomājākās lietas...
piždanoka
p
Mi rosinas lai visi kreivi ir cieņiti visa jevrosojuza, un var braukt pa veļti pa visa jevropa un žraķ desu cik grib ! Es grib but tai Bŗuseļ i runat par kreivi daudz , un grib tos jevro ari dauz. kreivi - tas ir jevropas nakotņe !
pareizais
p
Ja Ukrainā golodomors bija 32 gadā, tad Latvijā 21 gadsimtā! Un tas jau ir stipri iztekts genocīds!
īstais
ī
Vai kremļa kuratoru jaunā bezdēšanas tēma - bads Latvijā ? Tas israisa atbildi - vēl lielāks naids pret krieviem !
  • 15
  • 8
GH>pareizais
G
Tu mirsti badu?????? Brauc pie mums uz Rossiju-te bada nav...te viss papilnam visiem...Ko vel gaidi pie tiem gansi-fasisti??????
  • 20
  • 5
katram vecim pa bābai...
k
Visņirdzīgākais, ka pēc šāda vismežonīgākā populisma un demagoģijas paraugdemonstrējuma Attīstība Par! pēc tam apgalvos .... ka visi citi esot populisti un demagogi!!! Ir vērts analizēt šo pērli par vienotās minimālās algas noteikšanu jeb tā pat skaidrs? Lai jūs visas Eiropas tik dažādās ekonomikas iedzītu zem vienas minimālās algas latiņās jums kā minimums vajag ..... līdzīgu ekonomiskās attīstības līmeni visā Eiropā!!!! Pabammm, vilciens aizbrauca! Kā mums ar ekonomikas attīstības līmeni Luksemburgā vai Austrijā un Rumānijā ar Latviju? Varbūt biedri solītāji no APar nezin šādas elementāras lietas? Nu zin taču! Ja reiz prot sazīmēt OIK shēmas, tad tik glupi nemaz nav. Tātad cienītais elektorāt, APar jums bez liekas kautrības dod mājienu ar mietu, ka uzskata jūs par pilnīgu aunu baru. Tagad bumba elektorāta pusē, jūs taču neļausiet APar jaunizceptajiem marksistiem vilties? :D
izvēlies ko vēlies
i
Vecā shēma, piedāvājam sūdu, sūdu un sūdu un tad aurojam, ka nobalsot par sūdu ir katra apzinīga pilsoņa pienākums. Esot alternatīva, dibināt savu partiju, tikai viens bet. Draudzīgais maizītis, kurš ar tiem, kuri piedāvā sūdu, nu nekā un nepavisam nav saistīts :), aplauzīs jums spārnus vēl ieskrējiena fāzē. Un tad atliek tikai viens no diviem. Vai nu izvēlēties starp sūdu, sūdu un sūdu vai nu kļūt par neapzinīgu pilsoni.
  • 6
  • 1
JKL>redz
J
gan jau atkal pirms vēlēšanām uzradīsies brīvprātīgie neta aģitatori, kas apgalvos ka vēlēt par neuzticamiem ir katra pilsoņa pienākums...
  • 14
  • 1
redz
r
par to visu var pateikt lielu ''paldies'' tiem, kas tos populistus savēlēja, un te aģitēja par obligāto balsošanu....
  • 8
  • 5

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas