Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Priekšsēdētājs no pēdējās rindas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rekur
r
Es neko sliktu negrib teikt par Piebalgu, bet... Nu nesmpātisks viņš ir. Cilvēkiem tādi nepatīk. Rezultātā- jau tā nepievilcīgo Saskaņu Piebalgs vēl pagremdē uz leju, kā līdz galam nenoslīķušu kaķēnu. Piebalga ģīmis precīzi atbilst viņa lomai- nogrimstoša kuģa kapteinis. Un Masu-mediji var vai pušu plēsties Piebalgu slavinot. Nekas viņiem vienalga nesanāks. Nepatīk latviešiem P.
Dundovskis cītīgi
D
Noslaucīja ivarparexa pakaļu,par ko nopelnīja treknu nīkšanu pie vecenes bruselē.
Tauta
T
Mēs mīlam Solvitu Āboltiņu, jo viņa ir garā visstiprākā sieviete Latvijā.
ASV presidents
A
Vienotības jaunajam priekšsēdētājam nav arī svarīga karjera un nebūtu jābaidās zaudēt virtu politikā tad nu gan egle ir pilnigi sapinusies.piebalgam neinterese ne karjera ne politika. diez kas vel vinam interese piebalgs ir tipisks karjerists politikis
Dundukovs
D
Solvitēnu daudzi latvju superintelektuāļi-dunduki uzskatīja par vietējo tečerīti,bet šamā ar vareno partiju izrīkojās kā vaņka susaņins, nu un tagad cer,ka Piebalgs veiksmīgi tiks galā ar Kutuzova lomu !
Nepateicīgā Latvija
N
Šodien braucu garām ASV vēstniecībai. Neviena zieda!! Vai ta mūsu AM maz informēts paŗ šo šaumīgo nelaimi?Un līdzjūtība vēstniekam, kad ? Kāpēc Rinkevičs kavējas? Un Mozaika? Kad jāizkar karogs sēru noformējumā? Te vietā būtu noteikt valstī trīs dienu sēras. Tik daudz cietušie. Šausmas! Putins Amerikai porču uzlicis, tas nu skaidrs!
Socfakts
S
nav ko cepties, Vienotība it tutū, nav vairs Vienotības, aizgājusi pa smilšu ceļu, atā atā
Incens
I
Gribas vemt no viņiem.
Gustite
G
Ja Piebalgs uzstadis sev par uzdevumu pienemt likumus, Par eitanaziju, Par viendzimuma partneru registraciju Latvija......, ja vins uzsaks visu Latvijas valsts pienemto likumu reviziju ar merki no tiem iznemt visa veida Latvijas izlaupitajiem un latvieus tautas slepkavam likumos iestradatas privlegijas, ja vins panaks alkatigo komunistu Sandras Kalnietes un Mara Riekstina izlobeto likumu Par diplomatu izdinas pensiju atcelsanu no tas speka stasanas dienas, ja vins panaks ka no Latvijas valsts dzivkliem tiks izmesti Rumpis, Freibergisa, Zatlers, ja viniem tiks nonemtas visas privlegijas, valsts automasinas, soferi, miesassargi, nepelniti leilas pensijas....ja tiks nonemtas viss privlegijas Saeimas deputatiem, ministriem, ieredniem, ja tiks no Vienotibas izmesti Aboltina, Stokenbergs, Vinkele, Cigane, Zakis, Kampars, Kristovskis.....tikai tad veretu sakt padomat ka par so partiju varetu velet. Latvija pastavosais politiskais noziedzigais, atticilvecigais rezims kads tas ir izveidots pedejos 26. gado sir banditiskis, amorals, neatisnigs un latviesu tautu iznicinoss. No Latvijas cilveki muk prom ka no posta, nelaime salas. Skat kads izmisum sir Liebritanija time latiesiem kuri baidas no atgriesans Latvija ko vini ari publiski, nekautrejoties pauz.....ka tikai ne uz Latviju atpakal.... Ka tas var but, ka Latvija minimala alga ir nieka 370 eir menesi, bet pensijas 200- 300 nabadzibas grasi ar ko nevar Latvija neviens izdizvot kaut cik normali, bet tai pat laika ministriem algas ir 3 500 eiro??? Tas ir, 10 reizu vairak vini senem neka pensionari apr muza darbu ar darba stazu 30, 40, 50 gadiem, tai pat laika, Latviajs tragedijas un posta pamata ir tiesi so prezidentu, ministru, deputatu, ierednu sliktais, bezatbildigais, neprofesiponalais darbs par kuru neviens nenes nekadu atbildibu, tiesi preteji, vini sev katru gadu palielina algas un pieskir visa veida privlegijas.
Gustītei
G
Jā, jā, Gustīt, visur citur pasaulē piens un medus tek, tikai Latvijā bandītisks režīms. Var jau muldēt, bet ar mēru.
  • 3
  • 3
Amelle
A
ha, ha, ha Piebald sir bijou lupat aun tads vins ir palicis, iztapigs, glevs paslabum amekletajs, kurs kalpoja vislativas zaglim Godman un LC zaglu bandai un kurs aktivi piedalijas latvijas valsts izlaupisana un t atbalstisana un mala nestavej akad noladetie zagli, banditi Godman un LC, Skele un TP< Lembergs un ZZS uzsaka genocidu pret latviesu tautu pec Latvijas valst neatkaribas atjaunosanas.
Jānis
J
Idioti bez smadzenēm, beidziet riet ! Vienotība bija Latvija un būs Latvija.
autobraucējs&gt;&gt;&gt;..Ivanam
a
No putinistiem esi samācījies Ivanuška? Nē, šis jociņš jums cauri neies. Latvija NAV Vienotība! Lai kā jums Vienotībā negribētos turpināt uzdzīvot uz Latvijas rēķina, bet jāaprod ar domu, ka laupīšanas svētkiem pienāk gals.
  • 1
  • 0
aaa
a
...ko,Vienotības keksiem atkal reklāma...rindas jātīra,bet laikam pa vēlu...jāmet miers,un jāveido jauna org.nozie.struktūra,nu vairāk neko...:)
Ruta
R
Vienotība ir labākā partija.Lai veicas!!!
Rutis
R
jā, ZAĶIS, GLUPAIS, SARKANĀ, vien ko vērti ...
  • 3
  • 0
Randy, BR-Deutchland &amp; Latvija,
R
Ruta, juuus galiigi stulba??? Skolaa gaajaat??? - ak jaa, Vaidavas paliigskolaa... nu tad viss skaidrs!!!
  • 4
  • 1
čombe
č
Pārbaudi, to, kas tev trūkst, idiot !
  • 5
  • 0
es
e
..... lai ko jūs tur rakstītu, bez brālības nekas tur nesanāktu, tāpēc vergs ir un paliek vienīgi vergs.
ivars graudums
i
Ak shitaa gan! Latvieshi tev krievam ir veergi! Tad jau driizaak krievi deelj tataaru juuga ir pus mongolji!
  • 1
  • 2
zz
z
tukšs vīrelis ar Baltijas bankas piegaršu un kampara kumodi no OIK

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli

Miljoni, ērgļi un svētki

Šogad krāsosiet, slēpsiet, meklēsiet vai ripināsiet? Lai gan olu rādīšana jau labu laiku politiski folklorizējusies, svētku noskaņa ir tepat līdzās, gribas smaidīt un aicināt pavasari beidzo...

Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata