Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

ABLV banka klientiem garantētajās atlīdzībās izmaksāti 69% no kopumā izmaksājamās summas

Likvidējamās ABLV bankas klientiem garantētajās atlīdzībās līdz šim izmaksāti 328,66 miljoni eiro, kas ir 69% no kopumā izmaksājamās summas, aģentūrai LETA pastāstīja bankas Citadele korporatīvās komunikācijas vadītāja Ieva Prauliņa. Viņa pavēstīja, ka no 3. marta līdz 15. oktobrim valsts garantēto atlīdzību bankā Citadele ir saņēmuši kopumā 11 013 ABLV bankas klienti jeb 51% no klientu skaita, kam ir tiesības saņemt valsts garantēto atlīdzību.

Līdz šim valsts garantēto atlīdzību saņēmuši 5676 Latvijas vietējie iedzīvotāji un uzņēmumi jeb 68% no rezidentu skaita. Vietējiem klientiem kopumā izmaksāti 43,6 miljoni eiro jeb 93% no kopējās rezidentiem pieejamās valsts garantēto atlīdzību summas.

Savukārt ārvalstu klientu segmentā līdz šim valsts garantēto atlīdzību ir saņēmuši 5337 klienti jeb 40% no kopējā bankas ārvalstu klientu skaita. Ārvalstu klientiem kopējā izmaksātā summa šobrīd ir 285 miljoni eiro, kas ir 66% no kopējās ārvalstu klientiem pieejamās valsts garantēto atlīdzību summas.

Jau ziņots, ka banka Citadele kopš 2018. gada 3. marta nodrošina valsts garantētās atlīdzības izmaksu ABLV bankas klientiem. Valsts garantēto atlīdzību būs iespējams saņemt piecus gadus - līdz 2023. gada 3. martam.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasts jāinformē apsaimniekotājam

Gan Rīgā, gan citur Latvijā daudzdzīvokļu māju pastkastītes mēdz atrasties kāpņu telpā, kuras ārdurvis ir aprīkotas ar kodu. Reizēm gadās, ka šī koda nezināšana kļūst par šķērsli pasta piegādei.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses