Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Tiešraide noslēgusies: Junior Achievement Unlocked 2019. Saruna ar Aigaru Rostovski

No 5. līdz 10. augustam Latvijas lielākā izglītības organizācija Junior Achievement Latvia (JA Latvia) sadarbībā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru (LIAA) organizē praktiskās uzņēmējdarbības un līderības nometni talantīgiem jauniešiem Junior Achievement Unlocked 2019. Projekta ietvaros portālā Diena.lv trīs vakarus pēc kārtas notiks jauno līderu diskusijas ar ekspertiem, kuros vērts ieklausīties. Skaties tiešraidi šodien, 8.augustā, plkst.19!

Tiešraide noslēgusies: Junior Achievement Unlocked 2019. Saruna ar Mārtiņu Bičevski

No 5. līdz 10. augustam Latvijas lielākā izglītības organizācija Junior Achievement Latvia (JA Latvia) sadarbībā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru (LIAA) organizē praktiskās uzņēmējdarbības un līderības nometni talantīgiem jauniešiem Junior Achievement Unlocked 2019. Projekta ietvaros portālā Diena.lv trīs vakarus pēc kārtas notiks jauno līderu diskusijas ar ekspertiem, kuros vērts ieklausīties. Skaties tiešraidi šodien, 7. augustā, plkst.19!

Tiešraide noslēgusies: Junior Achievement Unlocked 2019. Saruna ar NBS virskapelānu Elmāru Pļaviņu

No 5. līdz 10. augustam Latvijas lielākā izglītības organizācija Junior Achievement Latvia (JA Latvia) sadarbībā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru (LIAA) organizē praktiskās uzņēmējdarbības un līderības nometni talantīgiem jauniešiem Junior Achievement Unlocked 2019. Projekta ietvaros portālā Diena.lv trīs vakarus pēc kārtas notiks jauno līderu diskusijas ar ekspertiem, kuros vērts ieklausīties. Skaties tiešraidi šodien, 6.augustā, plkst.19!

Vēsture Dienā: Klintons ierodas Rīgā © DIENA(3)

1994. gada 6. jūlijā Latvija beidzot sagaidīja ASV prezidentu – Rīgā septiņas stundas pavadīja Viljams Džefersons Klintons. Bils nebija pirmais ASV prezidents, kurš ieradies Latvijā, te pirms viņa ir viesojušies vai caurbraukuši Herberts Hūvers un Džons Kenedijs, bet ne prezidenta kapacitātē. Vizīti nācās gatavot ātri, jo tikai jūnija vidū kļuva zināms, ka Klintons gatavojas apmeklēt Latviju. 2. jūlija Dienā plašu ieskatu gaidāmās vizītes norisē sniedza Mārtiņš Ķibilds rakstā Rīga uz astoņām stundām – ASV galvaspilsēta, ievadā uzsvērdams, ka 6. jūlijā Rīga būs viens no pasaules centriem.

Vēsture Dienā: Kā neaizvainot © DIENA(28)

No 1994. gada 28. maija SestDiena turpinājumos publicēja kādreizējā Rīgas Balss žurnālista, nu Izraēlā dzīvojošā Franka Gordona grāmatas Latvieši un ebreji spīlēs starp Vāciju un Krieviju fragmentus. Grāmatas nosaukumā Gordons ir lietojis vārdu "žīds", nevis "ebrejs", un šajā sakarā tapa polemika, kas tika publicēta 1994. gada 21. jūnijā.

Vēsture Dienā: Saules Vaira(19)

Pirms 20 gadiem, 1999. gada 17. jūnijā, piecpadsmit minūtes pirms pusnakts pēc gandrīz piecpadsmit stundu garās darbadienas Saeima ar 53 balsīm par Valsts prezidenti ievēlēja eksperimentālās psiholoģijas doktori puķainā blūzītē. Bija sācies Vairas Vīķes-Freibergas spožais laikmets Latvijas politikā.

Laikraksta Diena draugu kinoseansa skatītāji par filmu Dejo ar sirdi © DIENA

Džozefs, aizrautīgs hip-hopa dejotājs atsakās no tēva piedāvājuma strādāt viņa uzņēmumā un dodas uz Parīzi. Kopā ar draudzeni Emmu un draugu Karimu, viņš pievienojas slavenai dejotāju trupai, kurai priekšā ir piedalīšanās starptautiskā deju konkursā. Filma kinoteātros visā Latvijā tiek demonstrēta no 14.jūnija. 20. jūnija vakarā, kinoteātrī Kino Citadele laikraksta Diena lasītājiem un draugiem bija iespēja filmu noskatīties.