Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Zirnis joko

Zirnis joko - 13.01.2023. © DIENA

Tiem, kas bērnībā ziemā velk cepurīti, nesēž uz auksta, laikus iet gulēt un nekasa potēto vietu, dzīves līnija plaukstā stiepjas līdz elkonim.

Zirnis joko - 12.01.2023. © DIENA

Dožģ par tulkojuma nenodrošināšanu izmeta no Latvijas, bet Panorāma bieži intervē latviski nerunājošus Latvijas iedzīvotājus. Ko ar Panorāmu darīt? Piešķirt ordeni par reālās situācijas atspoguļošanu.

Zirnis joko - 6.01.2023. © DIENA

Senāk daudzi nesaprata, no kādiem līdzekļiem es iztieku. Tagad šādu nesapratēju ir kļuvis vairāk, tagad arī es esmu viņiem pievienojies.

Zirnis joko - 30.12.2022. © DIENA

Dzīve ir kā zebra – melnā josla un baltā. Atceraties koronavīrusu, mājsēdi, energoresursu, pārtikas un visu pārējo produktu un pakalpojumu cenu lēcienu? Nu, lūk, tā bija baltā josla.

Zirnis joko - 29.12.2022. © DIENA

Velkos pa lielveikalu, turot preces rokās, zobos un kabatās sabāztas, jo man jau iepirkumu grozs nebija vajadzīgs, man lielveikalā vajadzēja tikai puskukuli maizes nopirkt.

Zirnis joko - 23.12.2022. © DIENA

Manai meitenei gultā patīk eksperimenti. Tāpēc es guļu starp mēģenēm, pipetēm, apaļkolbām, Petri trauciņiem, biretēm un mērcilindriem.

Zirnis joko - 16.12.2022. © DIENA

Esot tāds maksāšanas veids – ar sejas atpazīšanas funkciju. Kā tas iespējams, ja mana seja pirmdienas rītos izskatās stipri savādāka nekā piektdienas vakaros?