Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +8 °C
Smidzinošs lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

VIDEO: Signe Baumane aicina kļūt par Akmeņi manās kabatās izplatītāju

Animācijas režisore un māksliniece Signe Baumane izmēģina jaunu filmas Akmeņi manās kabatās izrādīšanas konceptu, aicinot ikvienu kļūt par tās izplatītāju un saņemt procentus par filmas izrādīšanu, informēja Nacionālā Kino centra pārstāve Kristīne Matīsa.

"Jocīgā filma par depresiju" ir Ņujorkā dzīvojošās Signes Baumanes pirmā pilnmetrāžas animācijas filma, kura kopš pirmizrādes 2014. gada augustā izpelnījusies virkni atzinīgu recenziju un dažādu apbalvojumu, ieskaitot trīs Lielos Kristapus. Četru gadu garumā veidotās ASV un Latvijas kopražojuma filmas finansēšanai tika izmantota pūļa finansēšanas/crowd-funding sistēma, ar kuras palīdzību režisores filmu atbalstīja arī vairāki simti Latvijas iedzīvotāju. Autore aicina arī filmas popularizēšanā un izplatīšanā apvienot spēkus un izmantot interneta iespējas, ko piedāvā platforma Yekra.

Potenciālajam filmas izplatītājam jāreģistrējas kā filmas oficiālajam pārstāvim (affiliate), un platforma Yekra nosūta speciāli viņam izveidotu linku, kuru iespējams tālāk izplatīt visos iespējamos veidos – mājaslapās, blogos, e-pasta vēstulēs, Facebook profilos un tamlīdzīgi. Šajā linkā iespējams filmu noskatīties par maksu, un katrā noskatīšanās reizē 10% no samaksas nonāk izplatītāja PayPal kontā. Signe Baumane rosina arī rīkot filmas noskatīšanos un apspriešanu draugu lokā, solot šādās speciāli rīkotās diskusijās piedalīties ar Skype palīdzību un atbildēt uz visiem iespējamiem jautājumiem.

Tuvāko trīs nedēļu laikā Signe Baumane sola izvēlēties trīs labākos savas filmas izplatītājus un nosūtīt viņiem ar autogrāfu parakstītu oriģinālzīmējumu no filmas vai arī "laimes akmeni" no papjē-mašē – šādus akmeņus režisore mēdza mest skatītāju zālē savas filmas seansos, solot laimi mīlestībā tiem, kas šos akmeņus noķers.

Vairāk informācijas par filmu Akmeņi manās kabatās www.rocksinmypocketsmovie.com

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas