Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Blaumaņa ielā uz garāžas jumta piekauj jaunieti, kurš atteicies diedelēt naudu

Rīgā, Blaumaņa ielā, policija uz garāžas jumta atradusi piekautu jaunieti, kurš atteicies diedelēt naudu, informēja Rīgas pašvaldības policija (RPP).

Pirms vairākām dienām policija saņēma vairāku satrauktu iedzīvotāju zvanus par kādu kautiņu Blaumaņa ielā.

Policiste, apsekojot norādīto daudzdzīvokļu namu slēgto iekšpagalmu, sastapa iedzīvotāju, kura parādīja uz kādu nekustīgi guļošu puisi. Jaunietis atradās uz pagalmā esošās garāžas jumta.

 

Puisis bija pie samaņas, taču patstāvīgi nespēja piecelties kājās. Jaunais vīrietis sūdzējās par stiprām sāpēm kājās. Policiste nekavējoties ziņoja dežūrdaļai par nepieciešamību uz notikuma mediķus.

Cietušais pastāstīja, ka pilsētā saticis divas paziņas. Viens no viņiem esot bijis izsludināts meklēšanā, jo nesen aizbēdzis no mājām. Abi nepilngadīgie paziņas viņu pierunājuši satikties ar kādu viņam ne pārāk labi zināmu jaunieti Blaumaņu ielā.

Visi uzkāpuši uz garāžas jumta, kur jaunietim izteikts piedāvājums diedelēt naudu un vēlāk nodot viņiem. Puisis atteicies veikt šādas darbības, pēc kā viņu barā sākuši sist.

Mediķi cietušo hospitalizēja. Policija tuvākajā apkārtnē uzbrucējus nesastapa, tomēr policijai ir zināmas viņu identitātes un dzīvesvietas, tāpēc informācija nodota RPP Bērnu likumpārkāpumu profilakses nodaļas darbiniekiem turpmākajām procesuālajām darbībām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas