Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

FOTO: Policija meklē ātro kredītu viltnieka upurus

Valsts policijas Rīgas Latgales iecirkņa policijas darbinieki par krāpšanu aizturēja attēlos redzamo vīrieti. Policistiem ir aizdomas, ka šis vīrietis varētu būt pastrādājis vēl citus noziegumus saistībā ar krāpšanu, tāpēc aicina atsaukties cietušos.

Rīgas Latgales iecirknī ir uzsākts kriminālprocess par krāpšanas faktu, kur, izmantojot internetbankas datus, iegūti vairāki "ātrie kredīti".

Kriminālprocesa izmeklēšanas gaitā noskaidrots, ka 16.septembrī Rīgā, Maskavas ielā, pie cietušās personas piebraukusi melnas krāsas BMW markas automašīna. Tajā esošais vīrietis stāstījis, ka viņš gaidot naudas pārvedumu no ārzemēm, tādēļ viņam ir nepieciešams internetbankas pieslēgums. Cietušais vīrietim uzticēja pieeju savam internetbankas kontam, saņemot par to atlīdzību 15 eiro.

Pēc neilga laika cietušais konstatēja, ka uz viņa vārda ir saņemti vairāki "ātro kredītu" aizdevumi.

Policijai ceturtdien izdevās aizturēt 1965. gadā dzimušu vīrieti, kurš jau agrāk ir tiesāts par krāpšanu. Šobrīd vīrietis ir ievietots īslaicīgās aizturēšanas izolatorā.

Rīgas Latgales iecirkņa policijas darbiniekiem ir aizdomas, ka attēlā redzamais vīrietis varētu būt saistīts arī ar citiem noziegumiem. Tādēļ policija lūdz atsaukties ikvienu, kurš ir cietis no attēlā redzamā vīrieša pretlikumīgajām darbībām, zvanot uz tālruņa numuriem: 67086345, 67086302 vai 110 - vai vēršoties tuvākajā policijas iecirknī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas