Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Kozlovskis: Policija joprojām aktīvi meklē Imantas pedofilu

Tā dēvētais Imantas pedofils vēl nav atrasts, un Valsts policijas darbinieki joprojām aktīvi strādā, lai viņu notvertu, ceturtdien LNT raidījumā 900 sekundes sacīja Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (Vienotība).

"Policija ir daudz izdarījusi aktīvi strādājot, atklājusi daudzus citus noziegumus. Es gribu nomierināt sabiedrību – atslābuma nav. Policija joprojām ļoti aktīvi strādā šajā jomā, bet tas arī nav vienkāršs uzdevums. Ja persona ir atteikusies no šādu noziegumu izdarīšanas un nogājusi pagrīdē, policija ies otro, trešo apli un skaitļos. Es gribu apliecināt – šie noziegumi pilnīgi noteikti ir viena no prioritātēm policijā," teica ministrs.

Kozlovskis arī informēja, ka šogad, salīdzinājumā ar pagājušo gadu, par ar pedofiliju saistītiem noziegumiem, ierosināti par 126% vairāk kriminālprocesu, kas apliecina policijas paveikto šajā jomā.

Jau vēstīts, ka šī gada martā policija sāka meklēt jaunieti, kurš saistīts ar vairākiem uzbrukumiem Pārdaugavā, kuros viņš vardarbīgi apmierinājis savu dzimumtieksmi ar mazgadīgām meitenēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas