Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +21 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Kriminālvajāšanai nodod lietu par krāpšanos ar Zolitūdes traģēdijas ziedojumiem

Kriminālpolicijas pārvaldes darbinieki nodevuši prokuratūrai kriminālvajāšanas uzsākšanai lietu par kādas 1987.gadā dzimušas sievietes veiktajām krāpšanām saistībā ar Zolitūdes traģēdijas ziedojumiem, portāls Diena.lv uzzināja Valsts policijā.Sieviete, slēpjot savu patieso identitāti, ieguvusi personu uzticību un solījusi nodot ziedojumus kādai Zolitūdes traģēdijā cietušai sievietei, taču pēc tam tos piesavinājusies pati.

Krāpniece, kura jau iepriekš nonākusi policijas redzeslokā, aizturēta pagājušā gada decembrī. Izmeklēšanā noskaidrots, ka sieviete mēģinājusi izkrāpt naudu divās epizodēs.Pirmajā reizē sieviete nodomu īstenojusi, klātienē saņemot un piesavinoties 50 latus. Savukārt otrajā gadījumā sieviete mēģinājusi izkrāpt identisku summu, izmantojot viltus profilu sociālajā tīklā, tomēr līdz galam viņai savu nodomu nav izdevies īstenot.Pret sievieti ierosināts kriminālprocess par krāpšanu un krāpšanas mēģinājumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šorīt pārbaudīs trauksmes sirēnas

Pirmdien no plkst.10 līdz plkst.10.08 visā valstī uz trīs minūtēm tiks iedarbinātas trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu valsts agrīnās brīdināšanas sistēmas ieslēgšanas kārtību un tās darbību, kā arī,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas