Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Otrdien dažādās Latvijas vietās piekauti gan jaunieši, gan kundzes gados

Otrdien Liepājā un Aizputes novada Cīravas pagastā piekauti gan jaunieši, gan kāda cienījama vecuma kundze, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Signe Šteinberga.

Policija plkst.13.00 saņēma telefonisku informāciju no neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta, ka Liepājā, Toma ielā, 1999.gadā dzimis jaunietis nodarīja miesas bojājumus 2000.gadā dzimušam puisim, kurš nogādāts Liepājas reģionālajā slimnīcā ar smadzeņu satricinājumu, galvas un vēdera sasitumiem. Savukārt tai pašā vakarā plkst. 20.30 Aizputes novadā, Cīravas pagastā, 2000. gadā un 1996. gadā dzimuši jaunieši nodarījuši miesas bojājumus citam zēnam. Policija noskaidro lietas apstākļus.

Savukārt plkst. 20.25 saņemta telefoniska informācija no Liepājas reģionālās slimnīcas traumpunkta par to, ka 8.aprīlī Liepājā, Mežu ielā,  nenoskaidrota persona nodarījusi miesas bojājumus cienījama vecuma kundzei. Viņai konstatēti sejas sasitumi un smadzeņu satricinājums.

Bet Daugavpils pilsētas centrā otrdien notikusi laupīšana. Ap plkst. 17.50, Cietokšņa ielā pagaidām nenoskaidrots jaunietis, pielietojot fizisku spēku pret 88 gadus vecu sievieti, atņēma viņai somiņu, kurā atradās nauda un dokumenti. Pēc uzbrukuma cietušai sievietei bija nepieciešama medicīniskā palīdzība, jo krītot uz zemes viņa guva traumas. Policijā uzsākts kriminālprocess un notiek izmeklēšana.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas