Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Par policista iekaustīšanu prasīs apcietinājumu diviem Horvātijas futbola faniem

Pirms ceturtdien Rīgā notiekošās Latvijas futbola kluba Skonto un Horvātijas futbola komandas Splitas Hajduk spēles vairāki viesu komandas līdzjutēji sarīkojuši nekārtības gan Rīgas centrā, gan pie Skonto stadiona. Pret diviem horvātu faniem sākts kriminālprocess par policista iekaustīšanu, bet septiņiem piemērots 250 latu sods par huligānismu, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Sadursmē ar faniem kāds Rīgas Pašvaldības policijas darbinieks Alberta ielā guvis miesas bojājumus un par notikušo sākts kriminālprocess. Divi Splitas Hajduk fani izraisīja konfliktu ar policijas darbinieku, vairākas reizes iesita viņam pa seju un citām ķermeņa daļām. Drīz vien policisti kaušļus aizturēja. Viņi patlaban atrodas īslaicīgās aizturēšanas izolatorā, un pret viņiem sākts kriminālprocess par huligānismu personu grupā, uzbrūkot valsts varas pārstāvim. Sestdien policija likumpārkāpējus vedīs uz tiesu, kur tiks izlemts, vai viniem piemērot drošības līdzekli - apcietinājumu.

T.Sadovskis arī pastāstīja, ka pirms spēles un spēles sākumā par sīko huligānismu aizturēti vēl septiņi horvāti. Viņi mētāja petardes, skaļi lamājās necenzētiem vārdiem un citos veidos traucēja sabiedrisko kārtību. Katram sastādīts administratīvo pārkāpumu protokols un piemērots 250 latu sods.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas