Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Piektdiena, 21. jūnijs
Monvīds, Egita, Emīls

Par uzbrukumu Daugavpils slimnīcas vadītājai meklētais vīrietis izdarījis pašnāvību

Par maija beigās veikto uzbrukumu Daugavpils slimnīcas vadītājai Intai Vaivodei meklētais vīrietis ir izdarījis pašnāvību, noskaidroja aģentūra LETA.

Neminot cietušās personas vārdu, Valsts policija (VP) papildina iepriekš izskanējušo informāciju, ka cietusī persona slimnīcā bija nonākusi ar šautu brūci kaklā un durtām brūcēm kakla, vēdera un muguras rajonā.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess saskaņā ar Krimināllikuma 15.panta ceturto daļu un 116.pantu, tas ir, par slepkavības mēģinājumu. Policija noskaidroja, ka personas ir savstarpēji pazīstamas. Uzbrucējs arī uzdevās par citu personu, kura nepastāv.

Veicot izmeklēšanu, vīrieti izdevās salīdzinoši ātri identificēt un sākt meklēšanu.

Taču pagājušajā nedēļā policijas Dienvidlatgales iecirknis saņēma informāciju par kāda cilvēka līķi Daugavpilī. Ierodoties norādītajā adresē, atrasts meklēšanā izsludinātā 1969.gadā dzimušā vīrieša līķis. Vīrietis bija pakāries virvē.

Pamatojoties uz personas nāvi, kriminālprocess tuvākajā laikā tiks izbeigts. Vienlaikus saistībā ar iespējamo pašnāvību sākts kriminālprocess, kura gaitā tiks nozīmēta ekspertīze precīzai nāves cēloņa noteikšanai.

Jau vēstīts, ka saskaņā ar neoficiālu informāciju, kas pieejama Latvijas Televīzijai (LTV), uzbrukumā ir sadurta Daugavpils reģionālās slimnīcas vadītāja Vaivode. Pēc LTV ziņotā, uzbrukums noticis piektdien, 24.maijā, un Vaivode pēc tam bijusi kritiskā stāvoklī ar vairākām brūcēm, taču pašlaik viņas veselības stāvoklis stabilizējies.

Vaivode slimnīcas priekšsēdētājas amatā stājās pērn rudenī, nomainot iepriekšējo vadītāju Grigoriju Semjonovu laikā, kad publiski tika stāstīts, ka slimnīca nonākusi finanšu grūtībās. Vaivode ir kandidējusi iepriekšējās pašvaldību vēlēšanās no "Kristīgi demokrātiskās savienības" saraksta, taču domē neiekļuva.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas