Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Pēc egles nozagšanas Bauskas pašvaldība aicina sargāt pilsētas Ziemassvētku egli

Pēc vienas egles nozagšanas Bauskas Rātslaukumā pašvaldība izplatījusi aicinājumu iedzīvotājiem sargāt pilsētas Ziemassvētku egli, aģentūra LETA uzzināja Bauskas novada pašvaldībā.

Kopš pirmās adventes naktī nedēļas nogalē tika nozagta viena no vairākām Bauskas Rātslaukumā uzstādītajām eglēm, pašvaldība aicina vietējos iedzīvotājus sargāt šo Ziemassvētku simbolu.

"Ja redzat vandaļus vai nekrietnus ļaudis, ziņojiet policijai! Neatņemsim Bauskai svētkus un centīsimies tos nosargāt kopā," teikts pašvaldības paziņojumā.

Lai tumšajā laikā baušķeniekus un viesus ikdienas gaitās pavadītu gaismas stars, Bauskas novada pašvaldība ir izgaismojusi pilsētas galvenās ielas un kopš pagājušās nedēļas sarūpējusi svētku egli, kuru plānots svinīgi atklāt Bauskas Rātslaukumā ceturtdien, 3.decembrī, plkst.16. Galvenā Bauskas egle gan nav nozagta.

"Lai lieliem un maziem nezustu svētku izjūta un, veroties egles zaros, acīs atmirdzētu krāšņie rotājumi un lampiņas, pašvaldība aicina izturēties saudzīgi pret pilsētas galveno egli. Tās mērķis ir svētkos vienot iedzīvotājus, priecēt acis un sildīt dvēseli. Tas nebūs iespējams, ja aizmirsīsim par Ziemassvētku galveno būtību," teikts pašvaldības paziņojumā.


    Uzmanību!

    Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

    Seko mums

    Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

    Ziņas e-pastā

    Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

    LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

    Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


    Aktuāli


    Ziņas

    Vairāk Ziņas


    Politika

    Vairāk Politika


    Rīgā

    Vairāk Rīgā


    Novados

    Vairāk Novados


    Kriminālziņas

    Vairāk Kriminālziņas