Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs
Pašvaldības policisti sazvanīja Valsts policijas dežurantu un noskaidroja, ka vīrietis pirms neilga laika atbrīvots no Valsts policijas iecirkņa

Rīgā vīrietis par pārkāpumiem dažu stundu laikā divreiz nokļūst policijas iecirknī

Rīgā vakar kāds vīrietis par pārkāpumiem dažu stundu laikā divas reizes nokļuvis policijas iecirknī, aģentūru LETA informēja Rīgas pašvaldības policijā.

Vakar pašvaldības policija pamanīja kādu vīrieti Āgenskalnā, kurš piegāja pie stāvēšanai novietota velosipēda, uzkāpa uz tā un sāka braukt. Ieraugot policijas darbiniekus, vīrietis strauji nogriezās. Dažus metrus tālāk viņš nokāpa no velosipēda, atstāja to pie kādas sētas un strauji devās prom.

Policisti nolēma pārbaudīt aizdomīgā vīrieša rīcības motīvus. Persona apturēta un uzsākta saruna, kuras laikā vīrietis apgalvoja, ka nolēmis doties uz mājām ar kājām, atstājot velosipēdu turpat pie sētas. Vīrieša stāstījums nebija pārliecinošs, turklāt likumsargiem radās aizdomas, ka persona ir lietojusi apreibinošās vielas.

Pašvaldības policisti sazvanīja Valsts policijas dežurantu un noskaidroja, ka vīrietis pirms neilga laika atbrīvots no Valsts policijas iecirkņa, kur viņam noformēts administratīvā pārkāpuma protokols par narkotisko vielu neatļautu lietošanu.

Tāpat policisti jau bija pārbaudījuši velosipēda piederību un tas tiešām piederēja vīrietim. Tomēr ņemot vērā, ka vīrietis narkotiku reibumā bija piedalījies ceļu satiksmē, izsaukti Valsts policijas darbinieki.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas