Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Slovāku pāris Kurzemē apkrāpj sirmgalvi; mudina atsaukties citus cietušos

Valsts policija (VP) Kurzemē aizturējusi divus Slovākijas pilsoņus, kuri kādai sirmgalvei izkrāpuši naudu. Likumsargi aicina atsaukties personas, kuras vēl varētu būt cietušas šo krāpnieku dēļ, vēsta VP Kurzemes reģiona pārvalde.

Neilgi pēc nozieguma aizturētie Slovākijas pilsoņi kādai 81 gadus vecai kundzei bija izkrāpuši 650 eiro, kas pēc aizturēšanas atgūti.

Personas, pārvietojoties ar auto, uz ielas izraudzījušies vecāka gadagājuma cilvēkus un apgalvojuši viņiem, ka nauda vajadzīga, lai nomaksātu kāda tuvinieka slimnīcas izdevumus. Tā kā viņiem esot tikai dolāri, kurus slimnīca neņemot pretī, krāpnieki lūdza personām iedot vairākus simtus eiro. Ķīlā ticis atstāts maisiņš vai soma, kur it kā esot dolāri, bet patiesībā maisiņā ir tikai limonādes pudelīte.

Policijā par notikušo ierosināts kriminālprocess un aizturētie 1961.gadā dzimusī sieviete un 1964.gadā dzimušais vīrietis, apcietināti. Aizturētie ir Slovākijas pilsoņi un sarunājas viņi krievu valodā.

Valsts policija aicina aplūkot sieviešu fotogrāfijas un atsaukties arī citus iedzīvotājus, kuri ir cietuši no viņu pretlikumīgajām darbībām, zvanot pa tālruni 110 vai personīgi vēršoties Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Liepājas iecirknī, Bāriņu ielā 3, Liepājā.

Top komentāri

Zīdaste
Z
Aplūkoju fotogrāfijas: interesantas Slovākijā sievietes, nudien!
TrollisJT
T
Kā tas nāk, ka viedos latvju SIRMGALVJUS, kas pieder tautai , kas Džemmas Skulmes vārdiem raksturota kā "īpaša garīguma tauta", kā tas nāk, ka viņus var tik primitīvi apkrāpt ļaudis ar tik primitīviem purniem? Un pie tam Kurzemē, runājot krievu valodā ?!
Kapralis
K
Kapec sos zaglus nenosava uz vietas? Vai ir verts teret laiku un valsts naudu sadu meslu aprupei?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas