Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Vērtēs mātes rīcību, atstājot savu bērnu bez uzraudzības un dodoties uz spēļu zāli

Rīgas pašvaldības policija (RPP) vērtēs kādas mātes rīcību, atstājot savu pirmsskolas vecuma bērnu bez uzraudzības un dodoties uz spēļu zāli, aģentūru LETA informēja RPP.

Aizvadītajā naktī policija devās uz izsaukumu Ziepniekkalnā, kur kāpņu telpā bija sastapts raudošs pirmsskolas vecuma bērns, kurš kliedza pēc mātes.

Ierodoties notikuma vietā, no kāda dzīvokļa iznāca vīrietis, kurš pastāstīja, ka gulējis, taču viņu pamodināja no kāpņu telpas izdzirdētas bērna raudas un kliedzieni. Vīrietis piecēlies un devies uz kāpņu telpu, kur sastapis puisēnu, kurš pastāstīja, ka viņa mamma ir pazudusi.

Kaimiņš pārliecinājās, ka bērna mājvietā nav sastopama bērna māte un nekavējoties izsauca policiju. Vīrietis bērnu ievedis atpakaļ mājvietā un gaidījis likumsargu ierašanos.

Piecus gadus vecais zēns policistiem stāstījis, ka māte vakar solījusi viņam nopirkt saldumus un it kā aizgājusi uz veikalu savu solījumu izpildīt. Bērns iedeva mātes telefonu, kuru viņa bija atstājusi mājās. Likumsargi noskaidroja vecmāmiņas tālruņa numuru un nekavējoties sazinājās ar viņu.

Tikmēr viens no policistiem apsekoja tuvāko apkārtni un netālu esošajā spēļu zālē atrada bērna māti. Sieviete devās līdzi likumsargam atpakaļ pie dēla. Policija, pārbaudot dzīvokli, tajā konstatēja visu nepieciešamo bērna attīstībai.

Par notikušo sieviete sniegusi paskaidrojumus, un lietas materiāli tiks nosūtīti RPP Bērnu likumpārkāpumu profilakses nodaļai izvērtēšanai.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas