Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Trešdiena, 26. jūnijs
Inguna, Inguns, Ausma, Ausmis, Ingūna

Cauni saistībā ar konfliktu uz ceļa vēlā vakara stundā pratina policija

Vēlā ceturtdienas vakarā Jelgavas policijas iecirknī likumsargi nopratina Jelgavas novada Domes priekšsēdētāju Ziedoni Cauni (ZZS), taču komentārus par notikumu, kā dēļ nonācis policijas rokās, nesniedz nedz inspektori, nedz pats Z.Caune. Ar viņu kopā iecirknī ir arī novada nolīgtais jurists Dzintars Lagzdiņš un Z.Caunes dienesta mašīnas šoferis.

Uz jautājumu, kādēļ atrodas policijas iecirknī, Z.Caune vairākkārt bravūrīgi atcirta, ka nekādu komentāru nebūs. Viņam piebalsoja advokāts Dz.Lagzdiņš, uzsverot, ka nekāda skaidrojuma no Domes priekšsēdētāja nebūs. "Sākta krimināllieta! Nekas netiks komentēts!" viņš paziņoja agresīvā tonī.   

Policijas pārstāve Diāna Purviņa informē, ka policija sākusi kriminālprocesu, kurā iesaistīts Z.Caune. Viņa atklāj, ka ceturtdienas vakarā noticis konflikts, kurā iesaistīts Jelgavas novada šefs un kāds iedzīvotājs. Kāpēc policija fotografēja novada automašīnu, viņa nemācēja pateikt. 

Z.Caunes šoferis L.Tretjaks zz.lv uz jautājumu, kas sēdējis pie stūres, apgalvoja, ka Z.Caune. Uz papildjautājumu, vai tas parādīsies arī protokolā, viņš sacīja: "Domāju, ka jā." Ko vairāk šoferis komentēt atteicās.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā apgalvo, ka šovakar pilsētā un novadā nav notikuši ceļu satiksmes negadījumi ar cietušajiem, arī konfliktu, kuru rezultātā saukta ātrā palīdzība, nav bijis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas