Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Iekšējās drošības birojs Jelgavas policijā veicis kratīšanu; pārkāpumi nelegālo preču uzskaitē

Šīs nedēļas vidū Valsts policijas Jelgavas iecirknī Iekšējā drošības biroja darbinieki veikuši pārbaudi, kuras rezultātā konstatēti pārkāpumi saistībā ar izņemto priekšmetu uzskaiti un uzglabāšanu, ziņo portāls zz.lv. Neoficiāli avoti portālam ziņo, ka virkne pārkāpumu fiksēti kriminālpolicijas inspektoru darbā, viņu kabinetos uzietas neuzskaitītas nelegālās preces, tostarp cigaretes un pat patronas.

Valsts policijas preses pārstāve Sigita Pildava portālam zz.lv apliecina, ka 8. maijā Iekšējā drošības biroja darbinieki sadarbībā ar Zemgales reģiona pārvaldes vadību veikuši pārbaudi Zemgales reģiona pārvaldes Jelgavas iecirknī.

"Pārbaudes rezultātā tika konstatēti iespējamie pārkāpumi saistītā ar izņemto priekšmetu uzskaiti un uzglabāšanu. Pašlaik sāktās pārbaudes interesēs plašāka informācija netiek sniegta," skaidro S.Pildava. Viņa piebilst, ka neviena iecirkņa amatpersona nav atstādināta no dienesta pienākumu pildīšanas.

Neoficiāli avoti vēsta, ka šonedēļ no pienākumu pildīšanas atstādinātas vairākas Jelgavas policijas iecirkņa amatpersonas, kuru darba telpās seifos atrastas nedokumentētas nelegālās cigaretes, patronas un citas lietas, bet pēc pārbaudes kabineti bijuši aizzīmogoti. Saistībā ar Iekšējā drošības biroja veikto pārbaudi un uzietajiem pārkāpumiem tiek minēti Jelgavas iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas priekšnieka Ulda Markus, kā arī šīs nodaļas inspektoru Sanda Dorbes un Andra Skrūzmaņa vārdi.

Portāls zz.lv  piektdien pārliecinājās, ka neviens no minētajiem likumsargiem šodien savās darbavietās, kuru durvis gan nebija aizzīmogotas, neatrodas. Sastapt nevarēja arī iecirkņa priekšnieci Tatjanu Flanderi. Kāda darbiniece norādīja, ka vadība esot devusies uz Rīgu un piektdien darbā nebūs, U.Markus piektdien vēl atrodas atvaļinājumā, S.Dorbe "pēc pēdējo dienu trakajiem notikumiem apslimis", bet pie A.Skrūzmaņa "nāciet pirmdien".

Kā skaidro Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieks Haralds Laidiņš, līdz šim par Jelgavas iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas darbinieku godaprātu nekādu aizdomu nav bijis, lai gan "sūdzības un dažādas ziņas saņemam regulāri". "Es nekad neesmu slēpis, ka dienesta disciplīna un "kadru tīrība" man ļoti rūp," saka H.Laidiņš. Tādēļ pārbaudes tiekot rīkotas regulāri un plānveidīgi, turklāt ik palaikam pieaicina Iekšējās drošības biroja darbiniekus, lai padotajiem nerastos šaubas par pārbaudēm un to rezultātiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas