Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Ievieš korekcijas atsevišķu starppilsētu maršrutu reisu grafikos

Uzklausot pasažieru ieteikumus pēc 112 reisu slēgšanas vairākos maršrutos Latvijas vidienē, Autotransporta direkcija ieviesusi korekcijas reisu izpildē, lai pielāgotu starppilsētu sabiedriskā transporta satiksmi pasažieru vajadzībām.Pēc iedzīvotāju lūguma no 29.augusta maršruta Rīga-Jaunķemeri rīta reiss plkst.

6.15 no Kalniņiem tiks pārcelts uz plkst. 5.55.Lai pārņemtu pasažieru plūsmu, kas līdz 1.augustam pārvietojās Tukuma virzienā ar mikroautobusiem, 22.augustā Pasažieru vilciens atklāja ekspreša reisu no stacijas Tukums-2 ar atiešanas laiku plkst. 7.20 (kursē darba dienās). Vilciens pietur stacijās Tukums-1, Ķemeri, Sloka, Dubulti, Majori, Bulduri, Imanta, Zasulauks, Torņakalns, galastacijā Rīga vilciens pienāk plkst. 8.27. Ekspreša reiss atklāts eksperimentālā kārtā, un līdz gada beigām direkcija izvērtēs tā nepieciešamību un lietderību.Savukārt maršrutā Rīga-Bauska 5.septembrī tiks atklāts jauns reiss: no Bauskas autobuss aties plkst. 5.40, bet no Rīgas pēc plkst. 17 viena reisa vietā būs divi – plkst. 17.20 un plkst. 17.40. Līdz ar to maršruta Rīga-Emburga-Bauska reiss no Rīgas aties plkst. 17.30. 8.augustā tiks atklāts jauns reiss Rīga-Bauska, kas aties plkst. 22.50.Vilciena maršrutā Rīga-Liepāja Jaunpils iedzīvotāju ērtībām tiks iekļauta pietura Biksti. Pirmo reizi pasažieri šo pieturvietu varēs izmantot 5.septembrī.Sakarā ar vilciena Rīga-Daugavpils kustības grafika izmaiņām, no 29.augusta reģionālās starppilsētu nozīmes autobusu maršruta Daugavpils-Krāslava reiss plkst. 11.15 no Daugavpils tiks pārcelts uz plkst. 11.25.Autobusu maršruta Rīga-Valka reisam, kas no Valkas atiet plkst. 5.00, ar 1.septembri tiek paredzētas papildu izpildes dienas - sestdiena un svētdiena.Vairākkārtīgi samazinātā valsts finansējuma dēļ direkcijai nav iespēju saglabāt pasažieru pārvadājumus līdzšinējā apjomā, tādēļ plānveidīgi notiek maršrutu pārskatīšana un reisu optimizēšana visā valstī. Procesā tiek iesaistīti gan pasažieru pārvadātāji, gan pašvaldības un plānošanas reģioni, kā arī tiek uzklausīti un izvērtēti pasažieru ierosinājumi un sūdzības. Līdz gada beigām turpināsies darbs pie atsevišķu reisu un maršrutu reorganizācijas gan starppilsētā, gan vietējās nozīmes satiksmē, taču tik vērienīgas izmaiņas, kādas pasažieri piedzīvoja augusta sākumā, vairs nav gaidāmas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Būvniekam Velve sākts tiesiskās aizsardzības process

Saistībā ar VSIA Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca (PSKUS) lēmumu par līguma pārtraukšanu ar būvkopmāniju SIA Velve par PSKUS A2 korpusa būvniecību kompānijai sākts tiesiskās aizsard...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas