Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Radiologu konference Liepājā pulcēs 700 speciālistus no visas Eiropas

Šonedēļ, no 6. līdz 8.oktobrim koncertzālē Lielais dzintars notiks Baltijas Radioloģijas kongress – starptautiska konference, kas vienkopus Liepājas pilsētā pulcēs ap 700 radioloģijas speciālistus no Baltijas valstīm, Lielbritānijas, Vācijas, Itālijas, Somijas, Zviedrijas, Dānijas, Norvēģijas, Krievijas, Filipīnām u.c. valstīm, portālu Diena.lv informēja _Lielā dzintara _pārstāvji.
Radioloģijas kongress ir Baltijas reģiona nozīmīgākais radioloģijas nozares notikums, kurā paredzētas inovatīvu tehnoloģiju prezentācijas, kā arī plaša, izglītojoša programma ar starptautisku lektoru dalību. Kongresā piedalīsies vairāki simti radioloģijas diagnostiķi, terapeiti, radiogrāferi un inženieri, kā arī 118 vieslektori un speciālisti no visas Eiropas.

Līdztekus lekcijām koncertzāles telpās noritēs demonstrācijas, jaunāko iekārtu prezentācijas un izstāde, kā arī diskusijas par aktuālām un praktiskām problēmām mūsdienu radioloģijā.

"Šāda mēroga medicīnas nozares konferences ir liels ieguvums Liepājas pilsētai t.s. tūrisma nesezonā,” apstiprināja Liepājas reģiona tūrisma informācijas biroja valdes locekle Inta Šoriņa, "lai 700 konferences dalībniekiem trīs-četras dienas nodrošinātu pilnu pakalpojumu servisu, organizatori piesaistījuši vairākus partnerus - koncertzāli "Lielais dzintars", Liepājas Latviešu biedrības namu, lekcijas notiks arī Promenade Hotel konferenču zālē. Jau vairākus mēnešus pirms konferences bija rezervētas teju visas Liepājā pieejamās viesnīcas un starptautiskā radiologu kongresa pienesumu noteikti izjutīs arī vietējie uzņēmēji un ēdinātāji."

Baltijas Radioloģijas kongresu organizē Latvijas Radiologu asociācija sadarbībā ar Medicīnas izglītības un attīstības fondu, kongresa tehnisko organizāciju nodrošina kompānija Con-Ex Latvija Tours Group sadarbībā ar koncertzāli Lielais dzintars.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas