Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Rinkēvičs aicinās Sprindžuku izvērtēt Bartaševiča atbildību

Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs aicinās vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministru Māris Sprindžuku (AS) izvērtēt Rēzeknes domes priekšsēdētāja Aleksandra Bartaševiča (Kopā Latvijai) atbildību saistībā ar Rēzeknes finansiālajām grūtībām.

"Tas, kas tur ir savārīts, prasa padziļinātu izvērtēšanu," intervijā TV3 raidījumā "900 sekundes" teica Rinkēvičs, piebilstot, ka, pirmdien tiekoties ar Sprindžuku, ministrs tiks aicināts vērtēt arī Bartaševiča atbildību.

Finanšu grūtībās nonākušās Rēzeknes pašvaldības deputāti šodien Finanšu komitejas sēdē spriedīs par pilsētas budžeta sabalansēšanas iespējām.

Rēzeknes pilsētas budžetā šogad pietrūkst 3,9 miljonu eiro, kas pašvaldībai draud ar finanšu stabilizācijas procesa sākšanu, kad pašvaldības tēriņus kontrolētu Finanšu ministrijas nozīmēts uzraugs. Pašvaldības vadība ir sākusi meklēt iespējas budžeta taupības pasākumiem, tostarp atlaižot darbiniekus un atceļot atvieglojumus daļai pilsētnieku.

Tāpat Rēzeknes domes opozīcijas deputāti ir nosūtījuši vēstuli finanšu ministram Arvilam Ašeradenam (JV) un Sprindžukam ar aicinājumu detalizēti izvērtēt pilsētas finanšu situāciju, bet uz uzmeklēšanas laiku atstādināt domes priekšsēdētāju Bartaševiču.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas