Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Valsts austrumus klāj līdz 17 centimetriem dziļš sniegs

Otrdienas rītā Latvijas lielāko daļu pārklājusi no viena līdz astoņiem centimetriem bieza sniega sega, krietni dziļāks sniegs ir valsts austrumos, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra veiktie mērījumi.

Rēzeknē, kur jau aizvadītajā sestdienā izveidojās 18 centimetru bieza sniega sega, kas vēlāk saplaka, otrdienas rītā atkal ir 17 centimetru sniega. Alūksnē sniega kārtas biezums aizvadītajā naktī pieaudzis no desmit līdz 17, Gulbenē - no astoņiem līdz 16, Zosēnos - no diviem līdz 12 centimetriem.

Rīgā uzsniguši trīs centimetri, Talsu apkaimē - pieci centimetri sniega. Vidzemes rietumu daļā ir divus līdz astoņus centimetrus bieza sniega kārta.

Nemaz sniega nav Liepājā, arī daļā Zemgales un Daugavpils pusē sniega ir pavisam maz.

Otrdien un naktī uz trešdienu daudzviet Latvijā sniega sega kļūs vēl nedaudz biezāka. Nākamā lielā nokrišņu zona valsti no rietumiem šķērsos ceturtdienas naktī un priekšpusdienā, gaidāms sniegputenis un lietus, biezākā sniega sega saglabāsies valsts austrumos, savukārt daļā Kurzemes un Zemgales sniegs nokusīs, prognozē sinoptiķi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai karsējamā tabaka izspiedīs cigaretes?

Tabakas lietošanai ir tūkstošiem gadu sena vēsture. Neskatoties uz to, ka smēķēšanas kaitīgā ietekme ir vispārzināma, daudzi joprojām turpina smēķēt – pasaulē ir vairāk nekā miljards dažādu tabak...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas