Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Abramovičs pēc pastaigas pludmalē klusi aizbrauc no Latvijas

Krievijas miljardiera Romāna Abramoviča jahta _Pelorus _klusi no Rīgas pasažieru ostas aizpeldējusi sestdienas naktī. Viens no pasaules bagātākajiem cilvēkiem, dažas dienas paviesojies Latvijā un izballējies Jaunā viļņa organizatora komponista Igora Krutoja dzimšanas dienā, centās nekur īpaši neizcelties, raksta avīze Telegraf.

Diena.lv jau ziņoja, ka R.Abramovičs bija I.Krutoja dzimšanas dienas ballītē ceturtdien, no kuras ātri un klusi pazuda. Mediji miljardieri tā arī neieraudzīja Jaunā viļņa koncertos.

Savukārt Telegraf novērojis, ka R.Abramovičs piektdien devies pastaigā pa Jūrmalas pludmali. Maršruts bijis no Majoriem līdz Dubultiem, miljardieris bija tērpies kā parasts atpūtnieks – šortos, sandalēs un kreklā, tāpēc ļaudis viņam nekādu uzmanību neesot pievērsuši.

Miljardieri pavadījis arī viņa kompanjons Sergejs Kapkovs, un atpakaļ ceļā vīri iegriezušies uzņēmuma Latvijas balzams viesu namā, kas pieder R.Abramoviča draugam Krievijas biznesmenim Jurijam Šefleram.

Starptautiskais jauno izpildītāju konkurss Jaunais vilnis šogad bija pulcējis gana daudz Krievijā un ne tikai tur pazīstamu personu. Jauno vilni apmeklēja gan bijušā Krievijas prezidenta Borisa Jeļcina meita Tatjana Djačenko ar vīru Valentīnu Jumaševu, Krievijas ekspremjers Mihails Kasjanovs, oligarha Oļega Deripaskas sieva Poļina, tenisists Marats Safins, raksta Telegraf.

Savukārt laikraksts Čas konkursā pamanījis vēl citus krievu miljonārus – tuvu R.Abramoviča draugu un uzticības personu Jevgēņiju Švidleru, baņķieri un Alfa group vadītāju Mihailu Fridmanu, «padomju izcelsmes amerikāņu uzņēmēju» Leonardu Blavatņiku, Telmanu Ismailovu – bijušā Čerkizovas tirgus īpašnieku, Ukrainas bagātāko cilvēku Rinatu Ahmetovu, Latvijā noteiktās aprindās zināmo Oļegu Boiko, kuram piederēja spēļu elles Krievijā un Ukrainā, arī bizness Latvijā, kā arī brīvmākslinieku un naftas biznesmeni, pērn viņš bija pat Krievijas prezidenta palīga Sergeja Prihodko padomnieks, Umaru Džabrailovu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas