Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Apstiprina 104 tūkstošu latu nolaupīšanu; uzbrucējs nav apsargs

Pēc inventarizācijas konstatēts, ka no Jēkabpils spēļu zāles otrdien tika nolaupīti 104 500 latu, portālam Diena.lv apstiprināja spēļu biznesa pārstāvja SIA "Alfor" un laimētavas "Fēnikss" finanšu direktore Dace Konrade. 

D. Konrade skaidroja, ka trešdien uzņēmuma darbiniekiem tika atļauts veikt naudas līdzekļu inventarizāciju, kurā konstatētā naudas summa ir 104 500 latu . Šī ir naudas summa, kas arī atgūta no laupītājiem, līdz ar to nav apstiprinājušās iepriekš izskanējušās neoficiālās ziņas, ka Jēkabpils spēļu zālē iebrukušo laupītāju iespējamais guvums varēja būtu vairāki simti tūkstošu latu.

Finanšu direktore uzsvēra, ka ļoti augstu vērtē policijas rīcību noziedznieku aizturēšanā un izmeklētāju profesionalitāti.

Tāpat viņa skaidroja, ka uzņēmums sadarbojas ar vairākām apsardzes kompānijām, kuras nodrošina apsardzes pakalpojumus, tostarp inkasentu apsargāšanu. Līdz ar to patiesībai neatbilst izskanējušās versijas, ka kāds no Jēkabpils spēļu zālē iebrukušajiem laupītājiem varētu būt bijis šīs azartspēļu kompānijas darbinieks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas