Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

"Dienas" komentētājs Rodins iesniedz atlūgumu

Ilggadējs laikraksta _Diena _komentētājs Askolds Rodins iesniedzis atlūgumu. Iesniegumā kā pamatojumu viņš min "brutālā, čekistiskā stilā ieturētā, cilvēka cieņu pazemojošā laikraksta bijušās vadības izraidīšana no redakcijas telpām".

A. Rodins Diena.lv skaidro, ka neredz iespējamu turpmāko sadarbību ar darba devēju. Tāpat viņš uzskata, ka nav skaidrības par uzņēmuma patiesajiem īpašniekiem arī pēc vairākiem mēnešiem.

Darba attiecības A. Rodins pārtrauc ar nākamo pirmdienu, to pamatojot ar Darba likumā noteikto, kas ļauj neievērot noteikto uzteikuma termiņu, ja ir svarīgs iemesls. "Par šādu iemeslu atzīstams katrs tāds apstāklis, kas, pamatojoties uz tikumības un taisnprātības apsvērumiem, neļauj turpināt darba tiesiskās attiecības," teikts Darba likumā.

A. Rodins vēl neatklāj, kur darbosies turpmāk. Viņam esot vairāki piedāvājumi, bet kamēr nav pilnībā izbeigtas darba attiecības ar laikrakstu Diena, A. Rodins nevēlas tos klāstīt.

Jau vēstīts, ka aizvadītajā piektdienā atlūgumus iesniedza SIA Dienas mediji galvenā redaktore Nellija Ločmele, laikraksta Diena galvenā redaktore Anita Brauna un avīzes komentāru nodaļas vadītājs Pauls Raudseps, kura mantu kravāšanu uzmanīja uzņēmuma īpašnieka Aleksandra Tralmaka pilnvaroti juristi. Pēcāk A. Tralmaks atzina, ka juristi rīkojušies pārspīlēti un saņēmuši viņa aizrādījumu.

Pirmdien atlūgumu iesniedza arī komentētāja Laila Pakalniņa. Aivars Ozoliņš šobrīd ir atvaļinājumā. Šobrīd Dienas komentārus raksta laikraksta Dienas Biznesa žurnālisti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas