Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

FOTO: Par labu Latviju! vienojas ar Pensionāru federāciju

Parakstot saprašanās memorandu ar Latvijas Pensionāru federāciju, partiju apvienība Par labu Latviju! piektdien vienojās par pensiju sistēmas stabilitāti, prognozējamību un solidaritāti. Tas nozīmē, ka PLL sola nepieļaut ne pensiju samazināšanu, ne to aplikšanu ar papildu nodokļu slogu. «Sociālā taisnīguma vārdā politiskā apvienība _Par Labu Latviju! _iestāsies pret pensiju, kas mazākas par minimālo algu, kas šobrīd ir 180 lati, aplikšanu ar nodokļiem,» teikts memorandā.

Partiju apvienība un Pensionāru federācija, kuras vārdā memorandu parakstīja tās priekšsēde Aina Verze, vienojās arī par nepieciešamību paredzēt iespēju mantot pensiju otrajā līmenī uzkrātos līdzekļus personas tuviniekiem — laulātajam, vai bērniem. _PLL _plāno parakstīt saprašanās memorandus arī ar citām nevalstiskajām organizācijām.

Jāatgādina, ka A. Verze aizvadītajās pašvaldību vēlēšanās kandidēja uz Rīgas domi no LPP/LC saraksta.

Līguma parakstīšana notika apvienības Par labu Latviju! jaunajā birojā, kas piektdien tika atklāts Brīvības bulvārī 19, netālu no Brīvības pieminekļa. Birojs būs pieejams apmeklētājiem, ar kuriem sola tikties arī apvienības līderi Guntis Ulmanis, Andris Šķēle un Ainārs Šlesers. Pirms nepilna mēneša biroju jau atklāja apvienība Vienotība, tas atrodas Kr.Barona ielā 3 uz Kr.Barona un Elizabetes ielas stūra.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas