Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

Kampars: Kampaņai par piedalīšanos referendumā varētu izmantot arī budžeta naudu

Pagaidām nevar pateikt, cik lielus līdzekļus no Vienotības "fondiem" piešķirs kampaņai, lai aicinātu cilvēkus piedalīties referendumā, taču, iespējams, varētu izmantot arī budžeta naudu, ceturtdien laikrakstā _Latvijas Avīze pauda Vienotības_ ģenerālsekretārs Artis Kampars.

"Tam piekrīt Vienotības valdes vairākums, jo lai atceramies, ka arī pirms referenduma par iestāšanos Eiropas Savienībā tika rīkota plaša atbalsta kampaņa, kam tērēja valsts līdzekļus. Jautājums par latviešu valodu kā vienīgo valsts valodu ir tikpat nozīmīgs pamatjautājums Latvijas nākotnei," informēja A.Kampars.

"Manuprāt, šī ir reize, kad būtu korekti tērēt nodokļu maksātāju naudu, lai informētu iedzīvotājus. Tai nevajadzētu būt lielai summai, lai izskaidrotu mūsu neatkarīgās valsts pozīciju, kāpēc ir tik svarīgi saglabāt pilnas neapstrīdamas tiesības latviešu valodai. Un valstij šāda pozīcija ir jāieņem," skaidroja Vienotības pārstāvis.

Viņš pastāstīja, ka partija noteikti organizēs profesionālu žurnālistu, analītiķu, viedokļu līderu izteikšanos sabiedriskajos medijos. "Gribu atgādināt, ka veselu mēnesi, parakstoties krievu valodas atbalstītājiem, pārsvarā nezināmi labdari viņus uzmundrināja ar skrejlapām un tamlīdzīgām reklāmas akcijām. Par to plaši rakstīja krievu valodā iznākošās avīzes, bet, kas un kā finansēja šīs propagandas aktivitātes, šķiet, tā arī palicis neskaidrs, kaut attiecīgajiem dienestiem derētu painteresēties, kādas izcelsmes nauda tā bija," piebilda A.Kampars.

A.Kampars arī pieļāva, ka trīs valdošās partijas varētu vienoties spēkiem un pārliecināt cilvēkus, lai tie dodas uz referendumu.

"Par Vienotību runājot, jā, cilvēki tiks celti kājās, un mums būs arī kampaņas vadības grupa. Man ir pārliecība, ka vismaz jau nu referenduma lietā trim koalīcijas partijām nebūs nekādu domstarpību. Paredzu, ka turpināsim koordinēt sadarbību, saskaņot plānus, lai uzrunātu vēlētājus," sacīja A.Kampars.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar mazāku pensiju

Vairāki faktori ilgtermiņā negatīvi ietekmē sieviešu pensijas apjomu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas