Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +27 °C
Skaidrs
Svētdiena, 30. jūnijs
Tālivaldis, Mareks

Krištopans: Kod kurā pirkstā gribi, visi sāp

Kod kurā pirkstā gribi, visi sāp, tā par trešā partnera iesaisti valdības veidošanā atzina bijušais politiķis un uzņēmējs Vilis Krištopans.

"Neesmu neviena fans, ne Saskaņas centru (SC), ne Nacionālo apvienību Visu Latvijai!-Tēvzemei un Brīvībai/LNNK  (VL!-TB/LNNK) īpaši nepazīstu. Gan SC, gan VL!-TB/LNNK ir ievēlējuši Latvijas pilsoņi, un viss jāņem par labum" atzina V.Krištopans.

Cik laba būs jaunā valdība, parādīs tikai laiks,  uzskata ekspolitiķis.

"To, ko es sagaidu no valdības, nevienā no koalīcijas variantiem nedabūšu. Es gaidu kārtīgas reformas, un no Dombrovska jau trīs gadus tās neesmu sagaidījis. Gaidu pārmaiņas veselības, izglītības jomā, ienākuma nodokļa pazemināšanu līdz nullei uzņēmējiem, tāpāt izmaiņas vēlēšanu sistēmā. To neizdarīs neviena noalīcija - tikai sadalīs amatus "siltās vietiņās" un mierīgi "muļļāsies tālāk". Tas, ka pēc vēlēšanām būs "paģiras", bija skaidrs. Jo vairāk paģiras izguļ, jo skaidrāka ir vainas sajūta par iepriekšējā dienā padarīto,"  atzina uzņēmējs.

Jau ziņots, ka patlaban pie jaunās koalīcijas kodola veidošanas ķērusies Zatlera reformu partija (ZRP) un Vienotība, kurām kopā jaunajā Saeimā ir 42 mandāti. Abi politiskie spēki vēl nav izšķīrušies par trešā partnera piesaistīšanu, kas varētu būt SC ar 31 mandātu vai nacionālā apvienība ar 14 mandātiem. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums, kā dēļ izsludināts dzeltenais brīdinājums, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas