Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Kristovskis vēstulē biedriem aizrāda par «sitienu zem jostas vietas»

Partiju apvienības _Vienotība _priekšsēdētājs Ģirts Valdis Kristovskis 4.augusta naktī _Vienotības _deputātu kandidātiem izsūtījis e-pastu, kurā viņus mudina nekrāpties ar sevis izcelšanu un būt godīgiem, piektdien vēsta Neatkarīgā.

Lai arī vēstulē Vienotības priekšsēdētājs nevienu apvienības biedru vārdā nesaucot, tomēr, kā vēsta avīze, no vēstules konteksta izriet, ka partiju apvienības «līderī mieles raisījuši daži biedri, kuri, cīnoties par savas personīgās popularitātes celšanu, aizēnojuši paša priekšsēdētāja spozmi».

Viens no Ģ.V.Kristovska vēstulē pieminētajiem gadījumiem esot tāds – kādā publiskā pasākumā kāds deputāta kandidāts pie Vienotības popularizēšanas telts bija piekāris nepilnu Vienotības deputātu kandidātu sarakstu.

Otrs pārmetums bijis tiem apvienības biedriem, kuri «pie sevis pieturot» daļu Vienotības avīzes tirāžas, tā «liedzot plašām tautas masām» uzzināt par Vienotību.

Trešais grēks, pēc Ģ.V.Kristovska domām, ir avīzes izmantošana savtīgos nolūkos. Partijas priekšsēdis atklājis, ka to avīzi deputātu kandidāti pietur pie sevis, lai «vienā un tajā pašā pasākumā» to izdalītu ar piestiprinātām savām vizītkartēm.

Kā ceturto nesmukumu Ģ.V.Kristovskis minējis, ka daži Vienotības deputātu kandidāti radījuši savus individuālos bukletus, kuros minēti visi Vienotības deputātu kandidāti, bet pie bukleta veidotāja pielikta + zīme. Šādu apvienības biedru rīcību Ģ.V.Kristovskis novērtējis kā sitienu zem jostas vietas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas