Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

Nākamais Zatlera iniciētais Latvijas Forums notiks trešdien - par izglītību

Valsts prezidenta iniciētās pašorganizācijas kustības Latvijas Forums nākamā diskusija notiks trešdien, 19.augustā, un tās temats būs izglītība. Valsts prezidenta Stratēģiskās analīzes komisija (SAK) informē, ka foruma temats būs „Atbalsta formas/veidi Latvijas skolām reformu laikā”. Tāpat kā iepriekš diskusijas vienlaicīgi notiks septiņās Latvijas pilsētās – šoreiz Cēsīs, Jēkabpilī, Jelgavā, Madonā, Mazsalacā, Ogrē un Valmierā.

V.Zatlers piedalīsies forumā Cēsīs, bet izglītības ministre Tatjana Koķe Ogrē, savukārt SAK priekšsēdētājs Roberts Ķīlis ar iedzīvotājiem diskutēs Madonā. Atgādinām, ka pirmajā forumā tika diskutēts par to, kā palīdzēt viens otram ekonomiskās krīzes laikā.

SAK diskusijas rezultātā cer apkopot praktiskus ieteikumus un labas prakses piemērus, kā skolām veiksmīgi darboties un attīstīties arī grūtos laikos. Foruma diskusijas galvenais mērķis ir sniegt idejisku atbalstu vecākiem, pedagogiem, skolām.

„ Svarīgi ir zināt un spēt precīzi formulēt, kāds ir sabiedrības pasūtījums izglītībai, un saskaņot redzējumus par to, ko vēlas vecāki, darba devēji, pašvaldības, sabiedrība kopumā. Svarīgi ir saskatīt, kādi lēmumi un tālākā rīcība būs nepieciešama jau tuvāko mēnešu laikā, lai notikumi nepārsteigtu pilnīgi nesagatavotus,” saka R.Ķīlis. SAK izveidojis arī mājas lapu, kur var meklēt diskusiju rezultātus www.saki.lv


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums, kā dēļ izsludināts dzeltenais brīdinājums, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas